Αθλητισμός

ΑΕΚ: Απαίτησε πειθαρχία από τους παίκτες ο Ίλια Ίβιτς

ΑΕΚ: Απαίτησε πειθαρχία από τους παίκτες ο Ίλια Ίβιτς
ΑΕΚ: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ότι η ομάδα δεν θα ανεχτεί κακές συμπεριφορές και παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού.

ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη όπου είχε επαφές για μεταγραφικούς στόχους, ενώ φέρεται να μίλησε και με τις Λάτσιο και Αταλάντα. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ωστόσο μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη χθεσινή προπόνηση και έστειλε ένα σαφές μήνυμα πως η ομάδα δεν θα ανεχτεί κακές συμπεριφορές και παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού.

Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ αναφέρθηκε σε θέματα πειθαρχίας μέσα στην ομάδα και ήταν σαφής όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα και τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται μέσα στον σύλλογο. «Στα θέματα πειθαρχίας να ξέρετε ότι δεν περνάει τίποτα χωρίς να επιβάλλεται ο κανόνας λειτουργίας της ομάδας. Απαγορεύεται το οποιοδήποτε πρόβλημα σε πειθαρχικό επίπεδο. Απαιτώ και θα διαπιστώσετε ότι έχω τον τρόπο να το επιβάλλω, να τηρούνται όλα όσα υπάρχουν ως κανόνες λειτουργίας και πειθαρχίας.

Πρόκειται για ένα κομμάτι στο οποίο, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής σας, δίνουμε μεγάλη σημασία. Μεγαλύτερη και από την όποια αγωνιστική αξία ενός ποδοσφαιριστή», τόνισε ο Ίλια Ίβιτς, που επέστρεψε από τη Ρώμη. Όπως αναφέρει η SportDay ο Βράνιες υπέπεσε στο ένα από τα πειθαρχικά, για τα οποία πήγε στα Σπάτα ο Ίβιτς. Ο Ίλια, βέβαια, απέφυγε να αναφερθεί σε ονόματα. Άλλος ένας παίκτης που δεν έχει τη σωστή συμπεριφορά είναι ο Ζεράλδες Τα νυχτοπερπατήματα που απασχολούν την ΑΕΚ έχουν πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο, για τον οποίο λέγεται πως έμαθε το Athens by night.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments