Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: “Τρέχει” τα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: “Τρέχει” τα μεταγραφικά της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα κάνει κάποια μεταγραφικά ταξίδια προκειμένου να τρέξει πιο γρήγορα τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ίλια Ίβιτς: Με όσα έγιναν στην αρχή της σεζόν, η ΑΕΚ αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα της από νωρίς. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε τη θέση του στον Νίκο Κωστένογλου, ενώ η σημαντικότερη αλλαγή ήταν αυτή στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πλήρωσε τις αποτυχημένες επιλογές του και ο Ίλια Ίβιτς τον αντικατέστησε.

Ο Σέρβος πήρε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη τα κλειδιά προκειμένου να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Πέρα από τα πρόσωπα που θα αλλάξουν, υπάρχουν πάντα και οι αγωνιστικές εκκρεμότητες. Οι “κιτρινόμαυροι” σε καμία περίπτωση δεν έχουν ρίξει λευκή πετσέτα, αλλά ήδη κάνουν πλάνα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο ένα καταστροφικό καλοκαίρι.

Ίλια Ίβιτς: Ετοιμάζει βαλίτσες

Σύμφωνα με το «Sportime», η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να κλείσει μία ή ακόμα και περισσότερες μεταγραφές πριν ακόμα φύγει το 2019. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ετοιμάζει κι άλλα ταξίδια μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ όσο θα βρίσκεται στην Αθήνα θα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με δικούς του ανθρώπους για τα μεταγραφικά.

Ο Ίβιτς έχει ήδη εντοπίσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τους έχει τσεκάρει και περιμένει το «πράσινο» φως από την διοίκηση για να τους κλείσει. Στην Ένωση δεν θα έλεγαν όχι στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments