Video

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν πρόκειται να γίνεις μάγειρας μέσα από μια εκπομπή»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν πρόκειται να γίνεις μάγειρας μέσα από μια εκπομπή»
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Οικονομικά συντηρούμαι από την κουζίνα, όχι από την τηλεόραση».

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο γνωστός σεφ μίλησε στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη, για το οικογενειακό κομμάτι μέσα στην καθημερινότητα, την αδυναμία στον φοιτητή γιο του, τις απαιτήσεις του επαγγέλματος που ακολουθεί και την επιρροή της τηλεόρασης στα νέους μάγειρες.

«Δεν πρόκειται να γίνεις μάγειρας μέσα από μια εκπομπή»

«Μέχρι τώρα η πορεία έχει δείξει πως, όχι, πολλοί λίγα από τα νέα παιδιά στα ριάλιτι μαγειρικής πετυχαίνουν. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις μάγειρας μέσα από μια εκπομπή μαγειρικής. Ο σωστός δρόμος είναι άλλος, δεν είναι μέσω της τηλεόρασης. Εκτός κι αν θες να ακολουθήσεις μαγειρική καριέρα στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Κοιτάω το ταλέντο και τις ικανότητες ενός υποψηφίου μάγειρα»

«Κοιτάω άλλα πράγματα σε έναν υποψήφιο μάγειρα που θα προσλάβω. Τις ικανότητες του, το ταλέντο του» σχολίασε για το εάν θα προσλάμβανε κάποιον με κριτήριο πως έχει περάσει από εκπομπή μαγειρικής» πρόσθεσε. Όσον αφορά στην οικονομική του άνεση, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραδέχθηκε με ειλικρίνεια: «Οικονομικά συντηρούμαι από την κουζίνα, όχι από την τηλεόραση. Ακόμα και στο πρώτο Master Chef που παίρναμε πάρα πολύ λίγα χρήματα, ψίχουλα, ποτέ δεν πήγα να πω πως θέλω τόσα λεφτά… Είχα πάντα την κουζίνα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments