Αθλητισμός

Γιουβέντους: Ρονάλντο και Μπουφόν την κράτησαν στην κορυφή (vid)

Γιουβέντους: Ρονάλντο και Μπουφόν την κράτησαν στην κορυφή (vid)
Η Γιουβέντους νίκησε δύσκολα την Μπολόνια 2-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Γιουβέντους: Απερίσπαστη θα υποδεχθεί την Λοκομοτίβ Μόσχας η Γιουβέντους, το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (22/10), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η «Βέκια Σινιόρα» δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Μπολόνια στο Τορίνο κι άσχετα με το τι θα κάνει το απόγευμα της Κυριακής (20/10) η Ίντερ, θα παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Οι «Μπιανκονέρι» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 19′, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει το τέταρτο τέρμα του στη φετινή Serie A. H Μπολόνια, όμως δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε με τον Ντανίλο, επτά λεπτά αργότερα, δίνοντας ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1, με την ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να στέκεται άριστα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκαν εκ νέου 2-1 με γκολ του αναγεννημένου φέτος Μίραλεμ Πιάνιτς. Οι «μπιανκονέρι» έχασαν ακόμα δύο ευκαιρίες με τους Κεντίρα και Ιγκουαΐν, αλλά δεν διεύρυναν το προβάδισμά τους. Έτσι το ματς έγινε ροντέο στο τέλος, με την Μπολόνια να ζητάει πέναλτι στις καθυστερήσεις και στο επόμενο λεπτό να γίνεται η φάση της αγωνιστικής.

Ο Σανταντέρ από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά από νέο γέμισμα, είδε τον Μπουφόν να εκτοξεύεται στο «παραθυράκι» του, διώχνοντας σωτήρια σε κόρνερ. Το σφύριγμα της λήξης έφερε ανακούφιση στον Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ σίγουρα οι φιλοξενούμενοι άξιζαν κάτι παραπάνω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments