Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις την Κυριακή (20/10/2012)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις την Κυριακή (20/10/2012)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (20/10/2012)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (20/10/2012)

  • κριός

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιήσεις τη γοητεία σου σε ό,τι αφορά τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου. Γιατί θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο, ειδικά αν δημιουργήσουν προβλήματα οι εργασιακές σου απαιτήσεις απέναντι στις ερωτικές σου υποχρεώσεις. Ευτυχώς, που δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να ξεπεράσεις, αν μιλήσεις γλυκά στο άλλο σου μισό. Διατήρησε ανοιχτή επικοινωνία με το ταίρι σου…..και όλα θα λυθούν με αξιοθαύμαστο τρόπο. Γιατί αν νιώσει αποκλεισμένος ή υποτιμημένος, τότε αυτό μπορεί να ξεκινήσει τα προβλήματα.

  • ταύρος

Ούτε εσύ, ούτε ο αγαπημένος σου προσπαθείτε για την τελειότητα στη σχέση σας. Ωστόσο, θα μπορούσατε να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας, για να εξαλείψετε κάθε πιθανότητα παρεξηγήσεων ανάμεσά σας. Αν καταφέρετε να συμφωνήσετε σε όλα τα προβληματικά θέματα, αυτό θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο και ταλαιπωρία στο μέλλον!

  • δίδυμοι

Οι κοινωνικές ευκαιρίες θα σε επηρεάσουν αυτή τη στιγμή και μπορεί να αρχίσεις να σταθμίζεις τα οφέλη της ένταξής σου. Αν κάποιο άτομο έχει εξάψει το ενδιαφέρον σου, τότε θα συμμετάσχεις, γιατί διαφορετικά, θα κλωτσήσεις τον εαυτό σου, που δεν το έκανες. Οι εξελίξεις της κοινωνικής σκηνής, υποδεικνύουν ότι μπορεί να ανακουφιστείς που καθοδηγήθηκες από την κοινωνική σου πλευρά, επειδή ξέφυγες από τη μοναξιά σου.

  • καρκίνος

Ένας φίλος μπορεί να παίξει έναν χρήσιμο και εκπληκτικό ρόλο συστήνοντάς σε σ’ ένα άτομο, που παρότι σ’ ενδιαφέρει…. πίστευες πως δε θα μπορούσες να πλησιάσεις. Ωστόσο, δεν θα σου πάρει πολύ….. για να ηρεμήσεις από τον προσγειωμένο χαρακτήρα του. Μπορεί πολύ γρήγορα ν’ αναπτυχθεί μια όμορφη ερωτική σχέση ανάμεσά σας. Υπάρχει πάντα κάτι μαγικό, όταν ξέρεις τι θέλεις.

  • λέων

Η εξάρτηση ή η εμμονή του αγαπημένου σου σε ό, τι κάνεις θα μπορούσε να αρχίσει να γίνεται εκνευριστική. Μπορεί να είναι ένα διάστημα, που ο εραστής σου να είναι περισσότερο απαιτητικός, απ’ ό,τι θα ήθελες Αν η λίστα των λόγων για τους οποίους η σχέση σου αρχίζει να σε πνίγει μεγαλώνει, τότε φρόντισε να του γνωστοποιήσεις τα συναισθήματά σου, όσο νωρίτερα γίνεται. Μερικές φορές, το είναι συνεχώς μαζί ένα ζευγάρι, είναι οτιδήποτε άλλο, παρά σέξι.

  • παρθένος

Είναι αυτό που μπορείς να μάθεις από τον εραστή σου, που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη περισσότερο ερωτευμένη μαζί του. Αν συνεργαστείτε ή συνδυάσετε τα ταλέντα σας εσείς οι δύο, μόνο ο ουρανός θα είναι το όριο για όσα μπορείτε να καταφέρετε μαζί. Παρόλο που πιθανώς εσύ είσαι αυτή που χρειάζεται να μάθεις ακόμη πολλά, μην υποτιμάς για όσα μπορεί να μάθει και το ταίρι σου, από σένα.

  • ζυγός

Θα εκπλαγείς ευχάριστα από την επιθυμία του εραστή σου, να ενισχύσει την αίσθηση της διασκέδασης, της επιδεξιότητας, του χιούμορ και του πάθους στη σχέση σας. Μπορείτε πολύ εύκολα εσείς οι δυο να τραβήξετε τις κουρτίνες, -κυριολεκτικά ή αλλιώς- στον κόσμο… και να χαθείτε σε έναν υπέροχο κόσμο διασκέδασης, γέλιου και οικειότητας, αν το επιλέξετε. Το να γίνετε λίγο πιο επαναστατικοί ή να πειραματιστείτε στο όνομα της αγάπης, θα έχει συναρπαστικά και σέξι αποτελέσματα.

  • σκορπιός

Αν μια συζήτηση με τον εραστή σου για ένα σοβαρό ερωτικό θέμα είναι χρονοβόρα, τότε μην διστάσεις να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να δείξεις την πιο ανοιχτή, πιο περιπετειώδη και κοινωνική σου πλευρά. Μπορεί αυτό να θέλει να δει σ’ εσένα ο αγαπημένος σου. Θα ήθελε να δει το φωτεινό σου προσωπάκι να λάμπει…..κι αν μπορέσετε να συνεργαστείτε και να συμφωνήσετε….τότε θα νιώσετε και οι δύο, ευτυχισμένοι.

  • τοξότης

Ξέρεις πως επιθυμείς διαρκώς να καλύπτεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του αγαπημένου σου. Ωστόσο, μη δημιουργήσεις ένα προβληματικό προηγούμενο, βάζοντας τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα. Αν το ταίρι σου ήταν για πολύ καιρό το σημείο εστίασης της σχέσης σου, τότε είναι καιρός να γνωστοποιήσεις πως θέλεις να καλυφθούν και οι δικές σου ανάγκες.

  • αιγόκερως

Θα είσαι εξαιρετικά μυστικοπαθής αυτό το διάστημα….και μόνο λίγοι εκλεκτοί θα γνωρίζουν τις βαθύτερες σκέψεις ή τα σχέδιά σου. Όταν πρόκειται για ένα ερωτικό θέμα, μπορεί να ζητήσεις συμβουλές από ένα άτομο εμπιστοσύνης. Απλά πρόσεξε να μην του πεις τα πάντα…. σ’ αυτό το στάδιο που βρίσκεσαι. Δεν είναι ότι δεν πρέπει να τον εμπιστευθείς, αλλά εσύ γνωρίζεις καλύτερα απ’ οποιονδήποτε άλλο, τι χρειάζεται η πεινασμένη σου καρδιά τώρα. Και δεν χρειάζεται να είναι κορυφαία στον κατάλογό σου, η αναζήτηση συμβουλών.

  • υδροχόος

Ο αγαπημένος σου μπορεί να χρειαστεί να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια για να καταλάβει ή να δεχθεί ότι οι υποχρεώσεις ή τα καθήκοντα που έχεις σε άλλους τομείς τις ζωής σου, δεν μπορούν ν’ αποκλειστούν. Αν ο εραστής σου αισθάνεται απογοητευμένος ή πιστεύει ότι έρχεται δεύτερος…. τότε προσπάθησε να τον καθησυχάσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσει κι εκείνος να δει τη μεγαλύτερη εικόνα…..που είναι αλληλένδετη με την ερωτική σου ζωή. Διευκρίνισέ του πόσο σημαντικός είναι μέσα σ’ αυτό…. και όλα θα πάνε καλά.

  • ιχθύες

Θα αναρωτηθείς πού κατευθύνεται η ερωτική σου σχέση αυτή τη στιγμή ή ποιο μακροπρόθεσμο δυναμικό υπάρχει. Αυτό που είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο στο παρόν… μπορεί να είναι κάτι που θα χρειαστεί προσπάθεια για συνεχίσει να υφίσταται, στο μέλλον. Ή μπορεί να γνωρίζεις ήδη τι θα μπορούσε να αλλάξει αν αρχίζουν να εμφανίζονται περισσότερες ευθύνες στη σχέση σας. Έχοντας μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μεταξύ σας, θα ξεκαθαρίσετε, τι μπορεί να αποδεχθεί ο καθένας σας. Και οι δύο έχετε όνειρα που θέλετε να τα κάνετε πραγματικότητα. Οπότε είναι ευκαιρία να τα μοιραστείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments