Αθλητισμός

Λαμία: Τέλος ο Σωτήρης Αντωνίου

Λαμία: Τέλος ο Σωτήρης Αντωνίου
Λαμία: Την λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου ανακοίνωσε η Λαμία.

Λαμία: Η κακή εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την ήττα με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ οδήγησε στο τέλος της συνεργασίας της Λαμίας με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου.

Η ομάδα μας ανακοίνωσε μέσω της επίσης ιστοσελίδας της πως λύθηκε η συνεργασία με τον 43χρονο τεχνικό. Μαζί του αποχωρεί και ο βοηθός του Γιάννης Προβίδας. Οι δύο τους είχαν αναλάβει το τιμόνι του ΠΑΣ Λαμία τον Αύγουστο, λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο «πλήρωσαν» το μάρμαρο για το γεγονός πως μετά από επτά αγωνιστικές οι «κυανόλευκοι» αγνοούν τη νίκη, με την αποκαρδιωτική εικόνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χθες να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Υπενθυμίζουμε πως ακόμα κι από την ΠΑΕ αιφνιδιάστηκαν χθες από την κάκιστη εικόνα της ομάδας μας. Έτσι, τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε γίνει καμία διερευνητική επαφή για τη διάδοχη κατάσταση.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον βοηθό του Γιάννη Προβίδα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.

Η Λαμία με το πέρας των επτά πρώτων στροφών βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα από την Στερεά Ελλάδα αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για την ώρα ο σύλλογος δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Αντωνίου, ωστόσο είναι βέβαιο πως κόντρα στους Αρκάδες η αποστολή θα έχει τον νέο της… καπετάνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments