Ελλάδα

Κομοτηνή: Επιτέθηκαν σε 50χρονο για να τον ληστέψουν – στο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας

Κομοτηνή: Επιτέθηκαν σε 50χρονο για να τον ληστέψουν – στο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας
Κομοτηνή: θύμα ληστείας έπεσε 50χρονος στο κέντρο της Κομοτηνής, με τους δύο δράστες να του παίρνουν το τσαντάκι και να τον γρονθοκοπούν στέλνοντας τον στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Κομοτηνή: Η εγκληματικότητα δεν έχει τέλος και στην επαρχία. Δράστες στην Κομοτηνή πλησίασαν έναν 50χρονο στο κέντρο της πόλης και αφού πρώτα τον γρονθοκόπησαν στην συνέχεια του αφαίρεσαν το τσαντάκι. Αυτό μεταξύ άλλων περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα, κλειδιά και τραπεζικές κάρτες.

Την ώρα που βάδιζε αμέριμνος σε έναν δρόμο στην Κομοτηνή, ένας 50χρονος Έλληνας δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από δυο άνδρες οι οποίοι τον είχαν πλησιάσει αθόρυβα με στόχο να αρπάξουν το τσαντάκι του και τον έστειλαν τραυματισμένο στο νοσοκομείο για να το πετύχουν!

Η Ασφάλεια έπιασε τον έναν δράστη και αναζητά τον δεύτερο

Οι δράστες γρονθοκόπησαν χωρίς έλεος τον άτυχο άνδρα και άρπαξαν το τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες, κλειδιά και διάφορα έγγραφα. Στη συνέχεια, το έβαλαν στα πόδια και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας που ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις συνελήφθη ο ένας από τους ληστές.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απλή σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του αναζητείται. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σειρά πολλών που πραγματοποιούνται με μεγάλη συχνότητα στην περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments