Πολιτική

Γιάννης Ραγκούσης: Γκαιμπελική προπαγάνδα τα δημοσιεύματα για τον νόμο που εφαρμόστηκε στο Joker

Γιάννης Ραγκούσης: Γκαιμπελική προπαγάνδα τα δημοσιεύματα για τον νόμο που εφαρμόστηκε στο Joker
Γιάννης Ραγκούσης: Όπως επισημαίνει ο πρώην υπουργός, ο συγκεκριμένος νόμος δεν αναφέρει τη δυνατότητα της αστυνομίας να παρεμβαίνει στους κινηματογράφους για να ελέγχει την ηλικία των νέων θεατών.

Joker: Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, για τα δημοσιεύματα που του αποδίδουν την πατρότητα του νόμου του 2010 που εφαρμόστηκε στην περίπτωση του ελέγχου των ανηλίκων στην ταινία Joker.

Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Ραγκούσης, «όταν ο ξεπεσμός και η αθλιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεπερνάει κάθε όριο, τότε αναλαμβάνουν δράση τα εκτελεστικά όργανα της γκαιμπελικής προπαγάνδας».

«Ο νόμος του 2010 στον οποίο αναφέρονται τα ψευδή δημοσιεύματα, ήταν του υπουργείου Πολιτισμού και όχι του υπουργείου Εσωτερικών του οποίου και είχα την πολιτική ευθύνη», προσθέτει ο πρώην υπουργός.

Επιπροσθέτως, καταλήγει, πουθενά ο συγκεκριμένος νόμος δεν αναφέρει τη δυνατότητα της αστυνομίας να παρεμβαίνει στους κινηματογράφους για να ελέγχει την ηλικία των νέων θεατών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments