Video

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Ο αδερφός του πήρε μέρος στο The Voice

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Ο αδερφός του πήρε μέρος στο The Voice
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή πήρε μέρος στο The voice και εντυπωσίασε με τις ικανότητες του.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Ο τραγουδιστής έγινε γνωστός από την παρουσία του στους One. Στη συνέχεια ακολούθησε solo καριέρα με μεγάλη επιτυχία. Ότι ο Κωσταντίνος Χριστοφόρου είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής το ξέραμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι έχει έναν αδερφό που βαδίζει στα χνάρια του.

Ο μικρότερος αδερφός του Κωνσταντίνου, ονομάζεται Στέφανος και έχει εξίσου ωραία φωνή. Ο Στέφανος πήρε μέρος στο Ελληνικό The Voice με το τραγούδι Cry me a river. Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο πρώτος που πάτησε το κουμπί και ακολούθησαν οι Έλενα Παπαρίζου και Ελεονόρα Ζουγανέλη.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε στο πλευρό του αδερφού και είχε μια μικρή συνομιλία με την Έλενα Παπαρίζου.  Ο νεαρός Στέφανος μετά τη διεκδικησή των τριών coaches αποφάσισε να ακολουθήσει την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, που ζήτησε την άδεια από τον τραγουδιστή να «μαλώνει» τον αδελφό του. Η Έλενα αμέσως μετά πήγε στα παρασκήνια και έκανε μια θερμή αγκαλιά τον Κωνσταντίνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments