Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα,Δευτέρα (21/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα,Δευτέρα (21/10/19).

  • Κριός

Μάλλον δεν νιώθετε ικανοποιημένοι από την πορεία τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί! Συλλογίζεστε τι θα μπορούσατε να κάνετε για να την βελτιώσετε; Η απογοήτευσή σας οφείλεται στην αίσθηση ότι έχετε πέσει σε αδιέξοδο. Να ξέρετε ότι το πρόβλημα είναι στο σκεπτικό σας, γι’ αυτό πρέπει να κοιτάξετε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Ζητήστε τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων, που εμπιστεύεστε την κρίση και τη γνώμη τους. Θα βγείτε από αυτή τη διάθεση πολύ πιο σύντομα!

  • Ταύρος

Η έναρξη της καινούργιας εβδομάδας θα είναι γεμάτη ενέργεια και ζωτικότητα, αγαπητοί Ταύροι! Όχι μόνο θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, θα απαλλαγείτε τελείως από τα εμπόδια που σας θέτουν. Η αυτοπεποίθησή σας θα αρχίσει να ανορθώνεται και έχετε τα άστρα στο πλευρό σας. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να τολμήσετε να προσεγγίσετε τους στόχους που έχετε θέσει!

  • Δίδυμοι

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με ορμητική διάθεση, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχει φτάσει η στιγμή να αποκτήσετε νέα οπτική για την καθημερινότητά σας, ώστε να κάνετε τις δέουσες αλλαγές. Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε τις θέσεις σας, να υιοθετήσετε νέες στρατηγικές χειρισμού όλων των καταστάσεων. Αν εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διορατικότητά σας, δεν θα απογοητευθείτε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να αναμιχθεί και να επηρεάσει τη διαδρομή που θα χαράξετε!

  • Καρκίνος

Με αποφασιστικότητα θα ανοίξετε την καινούργια σας εβδομάδα, αγαπητοί Καρκίνοι! Είστε αποφασισμένοι να κοιτάξετε κατά πρόσωπο τα προβλήματά σας, να τα χειριστείτε με περισσότερη προσοχή και ωριμότητα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας είναι στο ζενίθ και θα αποτελέσουν τα όπλα σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ώστε να αποκομίσετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη!

  • Λέων

Ανοίξτε την εβδομάδα σας με μια ενδοσκόπηση, αγαπητοί Λέοντες! Πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να κάνει έναν συνολικότερο απολογισμό. Τα άστρα σας καλούν να πάρετε λίγη απόσταση από το περιβάλλον σας και όσα τεκταίνονται γύρω σας. Έτσι θα μπορέσετε να αποτιμήσετε τη δική σας θέση και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Μόνο μην το παρακάνετε στη σκέψη, γιατί πρέπει να επιστρέψετε σύντομα στη δράση και τις υποχρεώσεις σας. Η ενέργειά σας θα αναπτερωθεί μετά από αυτή τη μικρή ανάπαυλα!

  • Παρθένος

Με διάθεση για αλλαγές μπαίνετε στη νέα εβδομάδα, αγαπητοί Παρθένοι! Όσο παραμένετε ήρεμοι και λογικοί, θα καταφέρετε να κάνετε τους απαραίτητους έξυπνους ελιγμούς. Σύντομα θα δείτε να σας οδηγούν στις βελτιώσεις που έχετε ανάγκη. Προσεγγίστε με προσοχή την κάθε απόφασή σας, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα σας αποφέρει τα αποτελέσματα που λαχταράτε. Αν χρειαστεί, ζητήστε την πιο ουδέτερη και αντικειμενική άποψη των ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

  • Ζυγός

Η νέα εβδομάδα ενδέχεται να ανοίξει με δόλια διάθεση προς εσάς, αγαπητοί Ζυγοί… Θα προκύψουν απρόσμενα κάποια εμπόδια, που θα καθυστερήσουν την πορεία σας προς την επιτυχία. Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να παραμερίσετε την υπερβολική ευαισθησία. Μπορείτε να κατακτήσετε κάθε κορυφή, αν παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και ρεαλιστές ως προς την πραγμάτωσή τους. Να είστε δεκτικοί προς κάθε νέα ιδέα ή εγχείρημα, που μπορεί να απέχει από τη ζώνη άνεσής σας. Θα αποτελέσουν το κλειδί για να εντοπίσετε τις λύσεις στα προβλήματά σας!

  • Σκορπιός

Με ένα αίσθημα πίεσης μπαίνετε σε αυτή την εβδομάδα, αγαπητοί Σκορπιοί. Να ξέρετε ότι αν ενδώσετε σε αυτήν, θα γίνετε νευρικοί και εριστικοί με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επειδή δεν θέλετε να προκύψουν εντάσεις, φροντίστε να κάνετε τα πάντα για να τις αποφύγετε. Παραμείνετε ψύχραιμοι και χειριστείτε κάθε θέμα που θα προκύψει, με ένα βήμα την κάθε φορά. Δικαιούστε να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεστε, μιας και η άποψή τους είναι πιο αντικειμενική!

  • Τοξότης

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Τοξότες! Θα αρχίσετε επιτέλους να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, κάτι που θα σας γεμίσει ηθική ικανοποίηση. Αν και είναι φυσικό να είστε ενθουσιασμένοι, μην αφήσετε την έξαρση να σας παρεκκλίνει από την πορεία σας… Σας αναμένουν ακόμα πιο θετικές εξελίξεις, αν δεν αφήσετε κανέναν και τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σας. Προχωρήστε με αποφασιστικότητα και την ίδια θέληση!

  • Αιγόκερως

Η έναρξη της νέας εβδομάδας σας καλείστε να είστε ελαστικοί και να αποφύγετε τις εντάσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να θέτετε τελεσίγραφα ή να φέρεστε πεισματικά, προς τους ανθρώπους και τις καταστάσεις του περιβάλλοντός σας. Όσο εμμένετε, θα εγείρετε συγκρούσεις και θα πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Πρέπει να είστε ανοικτοί στις πιθανές εναλλακτικές για την επίλυση των προβλημάτων σας!

  • Υδροχόος

Με ευνοϊκή θέση των άστρων απέναντί σας ανοίγει η καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτή η συγκυρία θα ενισχύσει την ώθησή σας να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Με χαρά θα δείτε να αίρονται πλέον οι καθυστερήσεις και οι αμφιβολίες για τις δράσεις σας. Η περίοδος είναι ιδανική για να προσέξετε και λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει τελευταία. Ανανεώστε την εμφάνισή σας, ξεκουραστείτε, τονώστε τη φυσική σας κατάσταση. Όχι μόνο σας χρειάζεται, σας αξίζει κιόλας!

  • Ιχθύες

Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος στην αρχή της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Ιχθύες! Αναμένεται να κάνετε κάποιες δυσάρεστες ανακαλύψεις για άτομα του περιβάλλοντός σας, που θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για τα δεδομένα. Ωστόσο, προτιμήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην επιτρέψετε στις δυσκολίες να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας για το μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments