Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τι άλλαξε και παρέμεινε στον Παναθηναϊκό

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τι άλλαξε και παρέμεινε στον Παναθηναϊκό
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Με τον Νίκο Νταμπίζα οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαιναν καλά. Με την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού διευθυντή όλα άλλαξαν και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πείστηκε να παραμείνει στο «Τριφύλλι».

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η επιστροφή του 22χρονου στη βασική ενδεκάδα των «Πράσινων» συνδυάστηκε με γκολ, το οποίο μάλιστα χάρισε και την νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ο Χατζηγιοβάνης όσο και δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχθούν αποτελεί σημαντική μονάδα για τον Παναθηναϊκό, εξ’ ου και ο μεγάλος αγώνας των ανθρώπων του συλλόγου για την ανανέωση συμβολαίου του ταλαντούχου εξτρέμ.

Πώς όμως άλλαξε η στάση του παίκτη; Από το καλοκαίρι έως και πριν λίγα 24ωρα οι διαπραγματεύσεις παίκτη και συλλόγου παρέμεναν άκαρπες. Με τον Νίκο Νταμπίζα στο «τιμόνι» ο νεαρός φαινόταν να μην έχει μέλλον στο «Τριφύλλι». Το τέλος του Έλληνα τεχνικού πριν λίγες μέρες ήταν η αρχή για την μεγάλη αλλαγή στην στάση της διοίκησης στο πρόσωπο του παίκτη. Σύμφωνα με την «ΠΡΑΣΙΝΗ» την υπόθεση ανέλαβαν προσωπικά τρία πρόσωπα. Γιάννης Αλαφούζος, Γιώργος Δώνης και Κώστας Κωστάντος ξεκίνησαν άμεσα ενέργειες για να πείσουν άμεσα τον παίκτη να ανανεώσει.

Οι δύο μεγάλες διαφορές στην νέα πρόταση του Παναθηναϊκού

Με την αρχική πρόταση του Νίκου Νταμπίζα να πέφτει στα βράχια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν νέα προσφορά στον παίκτη. Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε προσωπικά να μιλήσει με την πλευρά του Έλληνα επιθετικού στέλνοντας εν συνεχεία με mail τελική πρόταση αναμένοντας απάντηση μέχρι και την Παρασκευή. Γιώργος Δώνης και Κώστας Κωστάντος συνομίλησαν απευθείας με τον 22χρονο, πείθοντας τον πως το μέλλον του ανήκει στον Παναθηναϊκό. Έτσι, με αυτά ως δεδομένα η στάση του νεαρού άλλαξε. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είπε το πολυπόθητο «ναι» και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «Πράσινους».

Σε σχέση με την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα η νέα πρόταση έχει δύο μεγάλες διαφορές. Στην προσφορά υπήρχαν μπόνους συμμετοχών αλλά και συμφωνία πως αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, η οποία αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Παναθηναϊκός θα αποδεσμεύσει τον παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments