Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Έριξε τα «καρφιά» του για τα ποστ του Παύλου Πολάκη

Αλέξης Τσίπρας: Έριξε τα «καρφιά» του για τα ποστ του Παύλου Πολάκη
Αλέξης Τσίπρας: Τις εκρήξεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη κλήθηκε να σχολιάσει σε ομιλία του στην Κρήτη ο πρώην Πρωθυπουργός.

Αλέξης Τσίπρας: O πρώην Πρωθυπουργός κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη δεν θα μπορούσε να μην κάνει και μία στάση στα Σφακιά. Μιλώντας στα τοπικά Μέσα κλήθηκε να σχολιάσει τον τρόπο που ο συνεργάτης του και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης επικοινωνεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Κατά την παρουσία του Κρητικού πολιτικού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν λίγα τα «παραπτώματα» στα οποία υπέπεσε με προσωπικά ποσταρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεγονός που προκαλούσαν ποικίλα σχόλια τόσο από την αξιωματική αντιπολίτευση όσο και από απλούς πολίτες.

Ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει στα τοπικά Μέσα της πατρίδας του Παύλου Πολάκη για το πώς βλέπει αυτού του είδους τις αναρτήσεις που ανεβάζει κατά καιρούς ο Κρητικός πολιτικός.  Όπως αναφέρει το zarpanews, ο πρώην πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, πήρε το κινητό του Παύλου Πολάκη και είπε: «Από αυτό το μαραφέτι, που ο Παύλος καμιά φορά πληκτρολογεί αργά κάθε βράδυ και βάζει «μπουρλότο» -και εσείς, πατάτε «like» του δίνετε θάρρος και συνεχίζει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα δυνατότητα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, σχέσεις του μέλους με το κόμμα».

Στην συνέχεια των δηλώσεων του, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, προτρέποντας τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτή την κίνηση. «Ξεκινήσαμε λοιπόν μία διαδικασία μαζικών ηλεκτρονικών εγγραφών στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο περίεργο το όνομα γιατί, στα αγγλικά μπαίνει μπροστά το “Άι”, το “i”, από το internet. Δεν είναι ‘κανας άγιος και να τον λέμε «Αη ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments