Πολιτισμός

The Irishman: Η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών

The Irishman: Η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών
The Irishman: Στο Rotten Tomatoes τονίζεται ότι πρόκειται για ένα επικό δράμα με γκάνγκστερ, που παρά τη μεγάλη διάρκειά του ανταμείβει τους θεατές.

The Irishman: Ο “Ιρλανδός” είναι πλέον η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών, σύμφωνα με τον ιστότοπο Rotten Tomatoes για κριτικές, πληροφορίες και ειδήσεις κινηματογραφικών έργων. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση από κριτικούς πριν από την έναρξη προβολής της, την 1η Νοεμβρίου.

Το “The Irishman” κέρδισε σε κριτικές τις ταινίες “Taxi Driver” (Ο Ταξιτζής) και Raging Bull (Οργισμένο Είδωλο) του βραβευμένου με Όσκαρ Αμερικανού σκηνοθέτη. Στο Rotten Tomatoes τονίζεται ότι πρόκειται για ένα επικό δράμα με γκάνγκστερ, που παρά τη μεγάλη διάρκειά του ανταμείβει τους θεατές και ότι ο Μάρτιν Σκορσέζε με το “ The Irishman” επανέρχεται σε οικεία θέματα, με καυστικό, αστείο και βαθυστόχαστο αποτέλεσμα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Για την ταινία “The Irishman” πηγή έμπνευσης ήταν το βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ “I Heard You Paint Houses”, που διηγείται την ιστορία του Φρανκ Σίραν, του «Ιρλανδού», όπως ήταν το προσωνύμιό του. Ο πρώην γκάνγκστερ αφηγείται πώς σκότωσε περισσότερους από 25 ανθρώπους με διαταγή του αρχιμαφιόζου Ράσελ Μπαφαλίνο και του αφεντικού του συνδικάτου οδηγών φορτηγών Τζίμι Χόφα.

Είναι η πρώτη φορά που ο Πατσίνο, με τεράστια εμπειρία στις ταινίες με γκάνγκστερ, βρίσκεται υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάρτιν Σκορτσέζε, ενώ πρόκειται για την ένατη συνεργασία μεταξύ του ντε Νίρο και του Σκορτσέζε. Με την ευκαιρία, η παραγωγή χρησιμοποίησε μια μέθοδο που ονομάζεται “de-aging”, η οποία ξανακάνει νέο κάποιον ή κάποιαν ηθοποιό. Το εφέ βασίζεται σε μια τεχνολογία που ανέπτυξε η Industrial Light & Magic, η εταιρεία που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments