Video

Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο της Μαρίας Κίτσου που «τρολάρει» τον ρόλο της

Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο της Μαρίας Κίτσου που «τρολάρει» τον ρόλο της
Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου ανέβασε βίντεο που τρολάρει τον ρόλο της στη σειρά και έγραψε από κάτω: "Ε,δεν μπορώ να μην το μοιραστώ αυτό. Έχω γονατίσει από τα γέλια".

Άγριες μέλισσες: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Μαρία Κίτσου αδιαμφισβήτητα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς έχει καθηλώσει με την ερμηνεία της και γίνεται καθημερινά θέμα συζήτησης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Συγκεκριμένα στο twitter γίνεται πάρτι με το όνομά της, τα θετικά σχόλια δίνουν και παίρνουν. Η Ελένη Σταμίρη στο σίριαλ έχει μετατραπεί στον «άνδρα» του σπιτιού μετά το θάνατο του πατέρα της και έχει αναλάβει να προστατεύει τα χωράφια της και φυσικά τις δυο μικρότερες αδελφές της.

Η Μαρία Κίτσου απολαμβάνει όλο αυτό που συμβαίνει με εκείνη στα social media και σήμερα δημοσίευσε ένα βίντεο που έφτιαξαν οι θαυμαστές της και σατιρίζει με απίστευτο τρόπο την τηλεοπτική Ελένη και τον χαρακτήρα της.

«Ε,δεν μπορώ να μην το μοιραστώ αυτό! Έχω γονατίσει από τα γέλια. Ευχαριστώ πολύ» έγραψε η Μαρία κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments