Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προβληματισμός για όσα έγιναν στο πάρτι του Βράνιες

ΑΕΚ: Προβληματισμός για όσα έγιναν στο πάρτι του Βράνιες
ΑΕΚ: Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι έντονα προβληματισμένοι για τα όσα έγιναν στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες.

ΑΕΚ: Πριν δυο ημέρες ο Όγκνιεν Βράνιες έγινε 30 ετών και το γιόρτασε με ένα δείπνο που παρέθεσε σε όλη την ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ζητήσει η γιορτή να έχει τελειώσει μέχρι τη μια το βράδυ. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι περισσότεροι παίκτες αποχώρησαν από το μαγαζί.

Ωστόσο οι Κρίστισιτς, Λιβάγια και ο Βράνιες όχι μόνο έμειναν παραπάνω, αλλά ξέφυγαν μπροστά στις κάμερες. Ο Βόσνιος αμυντικός είχε καλέσει κάποιους συμπατριώτες του δημοσιογράφους που τον εξέθεσαν. Πέρα από τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού που σίγουρα είναι κατακριτέα, οι συγκεκριμένη παίκτες πόζαραν γυμνοί και με ποτά στο χέρι.

Προβληματισμός στην ΑΕΚ

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ενημέρωσε από την Τρίτη (22/10) ότι θα υπάρξει τιμωρία βάσει του εσωτερικού κανονισμού για τους παίκτες που εθεάθησαν να τραγουδούν ημίγυμνοι με ποτά στο χέρι τα μεσάνυχτα, στο πάρτι γενεθλίων του Βράνιες. Κι αυτό μάλιστα ενώ μόλις τέσσερις πριν είχε υπάρξει “κατσάδα” του Ίβιτς για νέα παραβίαση ωραρίου, σύμφωνα με τη “Live Sport”. Εξάλλου είχε δοθεί εντολή το πάρτι να ολοκληρωθεί στη 1 και σύμφωνα με θαμώνες του μαγαζιού τουλάχιστον μέχρι τις 02:00 συνεχιζόταν κανονικά.

Είναι λογικό από χθες να επικρατεί εντονότατος προβληματισμός στα γραφεία της ΠΑΕ, όσο και στα Σπάτα. Μπορεί άλλωστε η προπόνηση να μην ήταν δυνατή, αφού ήταν η πρώτη μετά το κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά η εικόνα των παραβατών δεν ήταν η καλύτερο δυνατή.

Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου συζήτησαν για αρκετές ώρες σχετικά με το τι πρέπει να συμβεί και είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αποφάσεις που θα συζητηθούν στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν πάντως δεν θέλουν να διαταραχθεί το κλίμα περισσότερο, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σημειώνεται πάντως ότι το προσεχές διάστημα κρίνεται το μέλλον πολλών παικτών της ΑΕΚ, ακόμα και πρωτοκλασάτων ονομάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments