Αθλητισμός

Κυριάκος Παπαδόπουλος: “Ψήνεται” για ΠΑΟΚ ο Έλληνας αμυντικός

Κυριάκος Παπαδόπουλος: “Ψήνεται” για ΠΑΟΚ ο Έλληνας αμυντικός
Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ο Έλληνας αμυντικός θεωρείται σχεδόν απίθανο να παραμείνει στο Αμβούργο και το όνομα του ήδη βρίσκεται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Τα πράγματα το τελευταίο διάστημα πάνε από το κακό στο χειρότερο για την καριέρα του Έλληνα αμυντικού. Ο ίδιος θα αγωνίζεται μέχρι και το τέλος της σεζόν με τη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου, όπως ανακοίνωσαν πριν από μερικές ημέρες οι «Δεινόσαυροι». Ο Παπαδόπουλος δεν βρίσκεται στο πλάνα του προπονητή του Αμβούργου, Ντίτερ Χέκινγκ και είναι χαρακτηριστικό ότι στις πρώτες εννιά αγωνιστικές της Bundesliga 2, ο ίδιος έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές, με την πρώτη να είναι στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Στις 28 Ιουλίου είχε ξεκινήσει ως βασικός στο παιχνίδι με την Νταρμσταντ (1-1) και έκτοτε έχει αγωνιστεί μόλις για 14 λεπτά στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ανόβερο (1/9), το οποίο κέρδισε το Αμβούργο με 3-0.

«Ο Πάπα μας ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο και από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα αποφασίσαμε από κοινού να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Θα παίζει στη Regionalliga για να διατηρηθεί σε φόρμα», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής Γιόνας Μπολντ. «Όλοι γνωρίζουν ότι θέλω πάντα να παίζω και να δίνω τα πάντα. Μου έδειξαν ότι δεν είναι δυνατόν και πρέπει να το αποδεχθώ», ανέφερε από την πλευρά του ο παίκτης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Παπαδόπουλος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει κρύψει ποτέ τα οπαδικά αισθήματα του για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο ίδιος έχει στείλει… μήνυμα περί επιστροφής, αλλά του είπαν πως θα πρέπει να συμβιβαστεί με φιξ αποδοχές ύψους περίπου 500.000 ευρώ.

Αμπέλ Φερέιρα: «Ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης ο Γιαννούλης»

Η πορεία του Δημήτρη Γιαννούλη μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο αλματώδης. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε την ευκαιρία του το καλοκαίρι και από τότε αποτελεί βασική και αναντικατάστατη επιλογή του φετινού ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιειρίνια έφερε μοιραία τον Γιαννούλη τάχιστα στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα. Ο 24χρονος από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει χάσει παιχνίδι δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία τόσο αμυντικά όσο και στον επιθετικό τομέα.

Η εκτίμηση που του έχει ο Αμπέλ Φερέιρα είναι απεριόριστη. Σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει χαρακτηρίσει τον παίκτη παγκόσμιας κλάσης, μιας και καθημερινά ο Γιαννούλης ανεβάζει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Την εξέλιξη του παίκτη παρακολουθεί καθημερινά και ο ΠΑΟΚ με τον σύλλογο να σκέφτεται ήδη την ανανέωση του συμβολαίου του ταλαντούχου μπακ.

Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τετάρτης, με κάτι τέτοιες δηλώσεις ο Πορτογάλος προπονητής προσδοκά σε επίσπευση της διαδικασίας για την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Γιαννούλη με αύξηση του buy-out , το οποίο θα φτάνει στα 8 εκατομμύρια.

Η σταθερά ανοδική του πορεία εκτός των άλλων τον έχει καθιερώσει και στις κλήσεις της εθνικής ομάδας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί βασική επιλογή και του Τζον Φαν’τ Σιπ με τον Ολλανδό τεχνικό να τον εμπιστεύεται τυφλά για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments