Αθλητισμός

Λαμία: Στον “αέρα” ο Παπαϊωάννου

Λαμία: Στον “αέρα” ο Παπαϊωάννου
Λαμία: Το κλίμα στην ομάδα από την Στερεά Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς η αγωνιστική κάθοδος της ομάδας πιέζει ασφυκτικά τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Λαμία: Η ήττα στην Τούμπα με κάτω τα χέρια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φίλους της Λαμίας. Μετά από επτά αγωνιστικές η ομάδα αγνοεί την νίκη, με την τελευταία εμφάνιση και ήττα με 3-0 να επιφέρει σαρωτικές αλλαγές. Πρώτη και… καλύτερη η απόλυση του Σωτήρη Αντωνίου, με τον Έλληνα τεχνικό να πληρώνει την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Η γκρίνια όμως στην πόλη της Λαμίας δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με την Metrosport, το οικογενειακό περιβάλλον του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Πανουργιά Παπαϊωάννου, πιέζει τον ίδιο να αποχωρήσει από την ομάδα. Αιτία όπως αναφέρεται από το ίδιο ρεπορτάζ η προπηλάκιση του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ από φίλους της Λαμίας σε γνωστό σημείο της πόλης.

“Μπαρούτι” έτοιμο να εκραγεί η Λαμία

Η κατάσταση στον σύλλογο δείχνει να μην αλλάζει, την ώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια. Η Λαμία έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο, με πρώτη της αποστολή στην μετά Αντωνίου εποχή στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Μετά το ταξίδι στην Αρκαδία ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Βόλο (μέσα) και Λάρισα (έξω), δύο παιχνίδια που οι Λαμιώτες καλούνται να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, αν θέλουν να σώσουν το καράβι.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών αναμένεται το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο οποίος για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments