Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου – Δώνη για ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου – Δώνη για ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές
Παναθηναϊκός: Αποφάσεις για το μέλλον του ρόστερ του «Τριφυλλιού» αναμένεται να πάρουν Γιάννης Αλαφούζος και Γιώργος Δώνης στην μεταξύ τους συνάντηση.

Παναθηναϊκός: Η νίκη των «Πρασίνων» στο Περιστέρι ήρθε για να φέρει πολλαπλά κέρδη. Το «τρίποντο» εκτός από βαθιά βαθμολογική ανάσα έφερε και ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Τις επόμενες ημέρες όπως αναφέρει το ρεπορτάζ Γιάννης Αλαφούζος και Γιώργος Δώνης αναμένεται να συναντηθούν βάζοντας επί τάπητος θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας.

Παναθηναϊκός: «Κομμένοι», ανανεώσεις και μεταγραφές

Προτεραιότητα για τους δύο άνδρες έχουν τόσο η εξεύρεση λύσης για τους «κομμένους» όσο και η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου ενόψει Ιανουαρίου. Για τον Δώνη οι Μουνιέ, Οικονόμου, Αρμενάκας και Τζανδάρης θεωρούνται «τελειωμένοι», με την διοίκηση να αναζητά την κατάλληλη φόρμουλα για την αποδέσμευσή τους από την ομάδα. Στον αντίποδα, οι νεαροί Σερπέζης, Αθανασακόπουλος και Βιαγανίδης αναμένεται να κάτσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων συζητώντας την ανανέωση των συμβολαίων του. Μακροπρόθεσμα, τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών όπως Διούδη, Κουρμπέλη και Δώνη θα τεθούν στο τραπέζι το εγγύς διάστημα, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να δείχνουν ήδη διάθεση να ανανεώσουν στο «Τριφύλλι».

Τέλος, στην επικείμενη συζήτηση των δύο ανδρών θα τεθεί και το μεταγραφικό κομμάτι, με τον Παναθηναϊκό να έχει σε προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού πίσω από τον Μακέντα. Η μεταγραφική πολιτική των «Πρασίνων» είναι σαφές πως ακόμη μία φορά θα κινηθεί σε χαμηλά οικονομικά πλαίσια, όμως στο «Τριφύλλι» θα προσπαθήσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments