Αθλητισμός

Τσάβι Πασκουάλ: Κοντά στον Ερυθρό Αστέρα ο Ισπανός προπονητής

Τσάβι Πασκουάλ: Κοντά στον Ερυθρό Αστέρα ο Ισπανός προπονητής
Τσάβι Πασκουάλ: Ο Ισπανός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ως το πρώτο φαβορί να διαδεχτεί τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Τσάβι Πασκουάλ: Ο Μίλαν Τόμιτς αποτελεί από την Τρίτη (22/10) παρελθόν από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα με τον έμπειρο κόουτς και την ομάδα του Βελιγραδίου να παίρνουν διαζύγιο και να χωρίζουν τους δρόμους τους. Ο ίδιος επέλεξε να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» μετά από έναν χρόνο και κάτι στον πάγκο τους με τη διοίκηση της να κάνει δεκτή την παραίτηση του και τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Άντριγια Γκαβρίλοβιτς να αναλαμβάνει προσωρινά το τιμόνι της ομάδας.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο Τόμιτς σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, τους παίκτες μου, το σταφ, τη διοίκηση, όλους στην ομάδα για τη φοβερή συνεργασία μας. Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου στους φίλους μας, που μας στήριξαν κάθε στιγμή. Εύχομαι στον Ερυθρό Αστέρα επιτυχίες και χαρές στο μέλλον και να πετύχει όλους τους στόχους του».

Τσάβι Πασκουάλ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα

Ήδη, οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου προπονητή τους και μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sport Klub», ο εκλεκτός τους φέρεται να είναι ο Τσάβι Πασκουάλ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό προπονητή.

Ο Καταλανός τεχνικός είναι χωρίς ομάδα μετά την περσινή αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, ενώ το όνομά του ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο 47χρονος τεχνικός επιθυμεί να εργαστεί στην Ευρωλίγκα και το δημοσίευμα τονίζει πως οι δύο πλευρές σύντομα θα συμφωνήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments