Ελλάδα

8χρονη Αλεξία: Ταξίδι προς την ελπίδα στη Γερμανία

8χρονη Αλεξία: Ταξίδι προς την ελπίδα στη Γερμανία
8χρονη Αλεξία: Η περιπέτεια για εκείνη και την οικογένεια της συνεχίζεται, καθώς μετά από μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Γερμανία πηγαίνοντας σε κλινική αποκατάστασης στο Αμβούργο.

8χρονη Αλεξία: Η ιστορία της συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Το μικρό αγγελούδι παλεύει ακόμα να επιστρέψει στην κανονική του ζωή, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει αμετάβλητη. Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετούς μήνες, όταν η μικρή Αλεξία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα την ώρα που έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας. Η σφαίρα την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα  ο εγκέφαλός της να μην μπορεί ακόμη να δώσει την εντολή για κίνηση στα άκρα.

Στην Γερμανία συνεχίζεται ο Γολγοθάς της μικρής Αλεξίας

Εδώ και έξι μήνες η μικρή Αλεξία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όμως σε λίγες ημέρες μαζί με την οικογένεια της θα πετάξει για την Γερμανία. Ο επόμενος σταθμός της περιπέτειάς της θα είναι το Αμβούργο και η εγκατάστασή της σε ειδική μονάδα του νοσοκομείου της πόλης. Το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ είχε απορρίψει το αίτημα να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό. Εκείνοι όμως απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει όπως μπορεί κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό των 90.000 ευρώ και να κάνουν το ταξίδι προς την ελπίδα.

«Το παιδί μου πρέπει να φύγει έξω, δεν υπάρχει κέντρο για την Αλεξία εδώ, τόσο μικρή που είναι» είχε αναφέρει πρόσφατα σε δηλώσεις της η μητέρα της μικρής άτυχης. Οι σχέσεις της οικογένειας με τον άνδρα που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της Αλεξίας είναι ανύπαρκτες. Όπως τονίζει η μητέρα της, ο 54χρονος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την μικρή Αλεξία. «Τίποτα, τίποτα. Ούτε τηλεφωνικώς, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πονάει. Φανταστείτε το παιδί μου ήταν μια χαρά και ξαφνικά τώρα είναι στο κρεβάτι. Και όχι ότι έτυχε, ότι ο Θεός το έκανε, αλλά από κάποιο ανθρώπινο λάθος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments