Ελλάδα

Αρκαδία: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο δυστύχημα

Αρκαδία: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο δυστύχημα
Αρκαδία: Μία νεκρή 68χρονη και ένας βαριά τραυματισμένος είναι τα δυσάρεστα αποτελέσματα της σύγκρουσης δύο οχημάτων στο χωριό Κάτω Δολιάνα στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άστρους - Τρίπολης.

Αρκαδία: Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα στην Πελοπόννησο. Θύμα του μια 68χρονη γυναίκα, η οποία από την θέση του συνοδηγού έχασε τη ζωή της όταν συγκρούστηκαν με μετωπική δύο οχήματα. Το λουτρό αίματος στην άσφαλτο δυστυχώς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς καθημερινά χάνονται άδικα άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astrosnews.gr, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στο επαρχιακό δίκτυο στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άστρους – Τρίπολης. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν τόσο δυνατά, με αποτέλεσμα να χαθεί ακαριαία μια 68χρονη συνοδηγός του ενός οχήματος. Ο οδηγός του ίδιου αυτοκινήτου νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης μετά την μεταφορά του εκεί από το Κέντρο Υγείας Άργους. Το σοβαρό περιστατικό εξετάζει τις τελευταίες ώρες η τοπική αστυνομία, μην έχοντας για την ώρα εικόνα για το πως αυτό συνέβη.

Η Ελλάδα φιγουράρει διαρκώς πρώτη στην Ευρώπη στα τροχαία δυστυχήματα. Τόσο τα κάκιστα επαρχιακά – κατά κύριο λόγο – οδικά δίκτυα όσο και η επιπολαιότητα των οδηγών έχει ως αποτέλεσμα η χώρα μας να θρηνεί καθημερινά θύματα. Πολλές φορές οι οδηγοί υπερβάλλουν εαυτό στο τιμόνι αυξάνοντας την ταχύτητα των οχημάτων τους χωρίς να ξέρουν τον δρόμο που θα συναντήσουν. Θύμα της θλιβερής κατάστασης αυτή τη φορά μια 68χρονη γυναίκα. Θυμίζουμε πως ο ένας εκ των δύο οδηγών των οχημάτων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments