Ελλάδα

Ο Τσίπρας είδε σε μπαρ στο Ρέθυμνο τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν: Δείτε τι έγινε

Ο Τσίπρας είδε σε μπαρ στο Ρέθυμνο τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν: Δείτε τι έγινε
Αλέξης Τσίπρας: Ένα μίνι διάλειμμα στην περιοδεία του στην Κρήτη έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας σε γνωστό μπαρ του Ρεθύμνου τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλέξης Τσίπρας: Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από ομιλίες, συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα της Κρήτης και εκτενείς αναφορές για την νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του κόμματος έχει και μπάλα. Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στο Ρέθυμνο και πέρασε το βράδυ του βλέποντας τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εικόνα του μάλιστα σε γνωστό μπαρ της πόλης του Ρεθύμνου κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Αλέξης Τσίπρας γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα βρέθηκε ανάμεσα σε δεκάδες φίλους των «Ερυθρόλευκων» παρακολουθώντας μαζί την προσπάθεια του Ολυμπιακού. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι θαμώνες μετά το πρώτο σοκ συνήθισαν την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έδειξε να απολαμβάνει την παρουσία του στον χώρο. Πίνοντας το κρασί του συνομίλησε με τους θαμώνες, με πολλούς από αυτούς να τον πειράζουν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Αλέξης Τσίπρας: Φωτογραφίες και… καζούρα για τα παναθηναϊκά του αισθήματα

Το αποτέλεσμα της ομάδας του Πειραιά δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν οι φίλοι του, μιας και οι Γερμανοί έφυγαν με την νίκη από το Φάληρο. Αυτό ωστόσο δεν στάθηκε εμπόδιο για τον Αλέξη Τσίπρα να συνομιλήσει με την νέα γενιά ακούγοντας μετά την λήξη του αγώνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Αρκετοί εξ’ αυτών δε φωτογραφήθηκαν μαζί του. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments