Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος: Με τον γιο του στο ΣΕΦ ο γνωστός παρουσιαστής

Πέτρος Κωστόπουλος: Με τον γιο του στο ΣΕΦ ο γνωστός παρουσιαστής
Πέτρος Κωστόπουλος: Στιγμές χαλάρωσης για τον παρουσιαστή, ο οποίος βρέθηκε με τον γιο του στα επίσημα του ΣΕΦ παρακολουθώντας τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Πέτρος Κωστόπουλος: Ποτέ του δεν έκρυψε τα ολυμπιακά του αισθήματα. Ο Πέτρος Κωστόπουλος εκτός από τις επιχειρήσεις του αλλά και την παρουσίαση, στην οποία απέχει εδώ και μερικούς μήνες βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να μην χάνει παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας. Παράλληλα μέσα στην καθημερινότητα του προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον γιο του, Μάξιμο, μιας και ο μικρός μετά το διαζύγιο με την Τζένη Μπαλατσινού μένει με την μητέρα του.

Τι καλύτερο λοιπόν, μια έξοδος με τον γιο του προκειμένου να δουν παρέα τον Ολυμπιακό; Οι δυο τους την περασμένη Παρασκευή βρέθηκαν στο ΣΕΦ παρακολουθώντας το παιχνίδι του μπασκετικού Ολυμπιακού με την Ζενίτ για την Ευρωλίγκα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι δυο τους έζησαν κάθε στιγμή του αγώνα βρισκόμενοι δίπλα στο παρκέ και κοντά στους μπασκετμπολίστες των «Ερυθρόλευκων».

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην δικαίωσε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να χάνει από την ρώσικη ομάδα, όμως ο Πέτρος Κωστόπουλος πέρασε δύο όμορφες ώρες με τον αγαπημένο του γιο. Εκτός του Μάξιμου, ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει και δύο όμορφες κόρες. Αμφότερες μένουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Έτσι ο Μάξιμος είναι ο τυχερός της υπόθεσης, βλέποντας συχνά πυκνά με τον πατέρα του τόσο τον μπασκετικό όσο και τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments