Video

Γιάννης Παπαμιχαήλ αγνώριστος: Απίστευτο πόσο κιλά έχασε

Γιάννης Παπαμιχαήλ αγνώριστος: Απίστευτο πόσο κιλά έχασε
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχασε αρκετά κιλά και αυτό είναι εμφανές στην εξωτερική του εμφάνιση.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το μοναχοπαίδι της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχα πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά τα τελευταία χρόνια. Το περιττό βάρος του δημιούργησε προβλήματα υγείας και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα» που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Παλλάς. Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό. Οι τηλεοπτικές κάμερες που ήταν στο θέατρο δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μια δήλωση του.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ τόνισε ότι ήταν δική του επιλογή να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Παράλληλα, δήλωσε πως ο αγώνας του για να χάσει το περιττό βάρος συνεχίζεται παρά τα αρκετά κιλά που έχει ήδη χάσει.

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Είχα ένα χειρουργείο, γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ. Για αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά. Πρέπει να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο και επικίνδυνο. Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy day και την Σταματίνα Τσιμτσιλη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments