Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο: Σενάρια για την Εθνική Ελλάδος

Ρικ Πιτίνο: Σενάρια για την Εθνική Ελλάδος
Ρικ Πιτίνο: Το προγραμματισμένο ταξίδι του Αμερικανού προπονητή για τις 7 Νεομβρίου "γεννά" ελπίδες στους φίλους του Παναθηναϊκού για πιθανή επιστροφή, ωστόσο τα σενάρια πλην των «Πράσινων» εμπλέκουν και την Εθνική Ελλάδας με το όνομα του 67χρονου.

Ρικ Πιτίνο: Ο ερχομός του Αμερικανού προπονητή στην χώρα μας στις αρχές του Νοέμβρη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού. Η θέση του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία του μπασκετικού Παναθηναϊκού παραμένει στον… αέρα, με πολλούς από τους φίλους του συλλόγους να περιμένουν την άμεση αντικατάσταση του χρεώνοντας του τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας.

Ο Ρικ Πιτίνο με την παρουσία του στο «Τριφύλλι» το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν κατάφερε να δημιουργήσει άμεσα μια εξαιρετικά ζεστή σχέση με τους οπαδούς της ομάδας. Η είδηση της επιστροφής του στη χώρα μας στις 7 Νοεμβρίου ήρθε να χαροποιήσει τους «Πράσινους» βλέποντας πολλοί τις πιθανότητες για μια δεύτερη θητεία να είναι αυξημένες.

Σύμφωνα ωστόσο με τα τελευταία δημοσιεύματα, προκύπτει νέο σενάριο, το οποίο αναφέρει πως η Εθνική Ελλάδος έχει στα υπόψιν της τον Αμερικανό τεχνικό. Ο Πιτίνο αποτελεί ένα τεράστιο όνομα, τις δυνατότητες του οποίου είδαμε με τον Παναθηναϊκό. Και είναι δεδομένο πως και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος επιδιώκει με θέρμη αυτή την εξέλιξη με στόχο να γυρίσει σελίδα η «γαλανόλευκη». Θυμίζουμε πως η Εθνική Ελλάδος έχει ανακοινώσει πως για την επόμενη διετία θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος παρά την αποτυχία στο Μουντομπάσκετ πήρε το «πράσινο φως» από την ομοσπονδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments