Ελλάδα

Κρήτη: Μαθήτρια λυκείου εντοπίστηκε λιπόθυμη στο σχολείο μετά από χρήση χασίς

Κρήτη: Μαθήτρια λυκείου εντοπίστηκε λιπόθυμη στο σχολείο μετά από χρήση χασίς
Κρήτη: Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από καθηγητή του σχολείου που αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά και τους γονείς των δύο παιδιών.

Κρήτη: Συναγερμός σήμανε στον Άγιο Νικόλαο για μία μαθήτρια λυκείου η οποία εντοπίστηκε λιπόθυμη στο σχολείο μετά από χρήση χασίς. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε λύκειο του Αγίου Νικολάου όταν η μαθήτρια της α’ λυκείου μαζί με μία φίλη της βγήκαν στο προαύλιο του σχολείου με σκοπό να κάνουν χρήση χασίς.

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να πείστηκε από την φίλη της να δοκιμάσει ένα… τσιγαριλίκι ωστόσο δεν άντεξε με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να λιποθυμήσει. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από καθηγητή του σχολείου που αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά και τους γονείς των δύο παιδιών.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ υπεβλήθη και στις απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με δηλώσεις της διοικήτριας του νοσοκομείου, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι η ανήλικη μαθήτρια είχε κάνει χρήση χασίς, που της προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ενώ σύμφωνα με την κ. Σπινθούρη, αν αύριο η 15χρονη δεν εμφανίσει οποιαδήποτε πρόβλημα, θα λάβει εξιτήριο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη των δύο μαθητριών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments