Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω απεργιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω απεργιών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, σε όλη την διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων. Διευκρινίζεται, ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ γίνεται έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, κατά μήκος των διαδρομών των πορειών, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο των εργαζομένων

Πανελλαδική 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα εκχώρησης των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου των δήμων σε ιδιώτες. Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ θα ακολουθήσει πορεία με πιθανή κατάληξη τη Βουλή, όπου σήμερα ψηφίζεται το επίμαχο νομοσχέδιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments