Ελλάδα

Σοφία Κοκοσαλάκη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της – Ο συγκλονιστικός επικήδειος του νονού της (pics)

Σοφία Κοκοσαλάκη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της – Ο συγκλονιστικός επικήδειος του νονού της (pics)
Σοφία Κοκοσαλάκη: Η σχεδιάστρια έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον Καρκίνο.

Σοφία Κοκοσαλάκη: Σήμερα, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες αποχαιρέτησαν την Ελληνίδα σχεδιάστρια που θα μείνει στην ιστορία, καθώς είχε κάνει λαμπρή καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό έχοντας την εκτίμηση των συναδέλφων της παγκοσμίως. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Εκάλη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 46 ετών και κανείς από τους καλούς της φίλους και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο μιας και εκεί εργαζόταν ο σύζυγός της, είχε δηλώσει για την καταγωγή της: «είμαι πολύ τυχερή που γεννήθηκα όχι μόνο Ελληνίδα, αλλά και Κρητικιά με καταγωγή από την Κρήτη και από τους δύο γονείς μου! Έτσι πιστεύω χτύπησα «τζακποτ» στο να μάθω να σκέφτομαι και να δουλεύω δημιουργικά».

Η σχεδιάστρια είχε καταφέρει να αναδειχθεί με τις δημιουργίες και στην αγορά εκτός Ελλάδας ενώ είχε και διάσημες πελάτισσες αφού τα ρούχα της έχουν φορέσει, μεταξύ άλλων η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κριστίνα Ρίτσι, η Κέιτ Χάντσον, η Νταϊάνα Κρούγκερ, η Κάμερον Ντίαζ και πολλές άλλες σταρ του Χόλιγουντ. Σήμερα, οι στενοί της φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι με βλέμματα σκυθρωπά και απέραντη θλίψη την αποχαιρέτησαν στην Εκάλη.

 Ο συγκλονιστικός επικήδειος του νονού της

Συγκινητικά ήταν τα λόγια που επέλεξε για τον επικήδειό της ο θείος αλλά και νονός της Σοφίας Κοκοσαλάκη. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έφυγες από κοντά μας. Αυτά τα λόγια είναι βγαλμένα από τα βάθη της καρδιά μου. Εδώ μαζευτήκαμε όλοι για να σε συνοδεύσουμε στην τελευταία σου κατοικία.

Ήρθε στη ζωή και πέρασες στην μακαριότητα και την αιωνιότητα με το έργο σου. Σοφία τίμησες την Ελλάδα και έκανες περήφανη όλη την οικογένεια και είμαι περήφανος που σε είχα ανίψια και βαφτιστήρα. Η παρακαταθήκη που αφήνεις είναι πλούσια και μοναδική όμως το κυριότερο για εμάς είναι η διάδοχος σου. Το κενό είναι τεράστιο και αβάσταχτο. Η επάρατη αγιάτρευτη αρρώστια δεν σε βασάνισε για πολύ καιρό όπως θα μπορούσε. Καλό ταξίδι Σοφία μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments