Video

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Όλοι κρύβουμε έναν Μελέτη μέσα μας”

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Όλοι κρύβουμε έναν Μελέτη μέσα μας”
Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο «κακός» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο νεαρός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2019 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show ” και αναφέρθηκε συνολικά στην πορεία του. Στο επιτυχημένο σήριαλ εποχής υποδύεται τον «κακό Μελέτη», γεγονός που δεν τον έχει «προβληματίσει καθόλου».

Όπως υπογράμμισε, «όλοι κρύβουμε έναν Μελέτη, όλοι εν δυνάμει είμαστε ‘”Μελέτηδες”‘». Μιλώντας για την πορεία του στο χώρο του θεάματος, επισήμανε, «κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω τη δουλειά μου, με τους όρους που θέλω εγώ. Ήθελα να φτιάξω το βιογραφικό μου, αντί να βγάλω λεφτά». Στόχος του νεαρού ηθοποιού είναι μέσα από την ηθοποιία «να δώσει τροφή για σκέψη».

Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1999 στην ταινία Peppermint, σε ηλικία 10 ετών.  Για την εμπειρία του αυτή είπε πως ένιωσε πολύ «άνετα», ενώ αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που έπαιξαν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης στην πορεία του. Ο ηθοποιός ομολόγησε πως όταν πήγε στον Στρατό, σκέφτηκε να παρατήσει την υποκριτική.

Ο Γιώργος μίλησε και το για ύψος του, καθώς είναι 1.92, και μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως σε ένα καλοκαίρι πήρε 20 εκατοστά, διαδικασία που συνοδεύτηκε από αφόρητους πόνους.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και αναλυτικά στο ρόλο του «Μελέτη» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και σχολίασε πως «σίγουρα, θα γλυκάνει ο ρόλος του, ο έρωτας έχει δύο άκρα». Για το αν έχει αισθανθεί ποτέ άσχημα που υποδύεται τον «κακό», η απάντηση του ήταν απόλυτη, «δεν ένιωσα ποτέ ενοχές για το ρόλο μου, αυτή είναι η δουλειά μου». Ο Γιώργος δήλωσε «φανατικός οπαδός» της σειράς και δεν δίστασε να αναλύσει έναν προς έναν τους κεντρικούς ήρωές της.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Κάτια Δανδουλάκη που θα αλλάξει τις ισορροπίες με την έλευσή της στις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments