Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (24/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (24/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα,Πέμπτη (24/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (24/10/19).

Κριός

Πιστεύετε ακράδαντα ότι οι πράξεις μιλούν πιο ηχηρά από τα λόγια, αγαπητοί Κριοί! Αποδείξτε το κιόλας, με το πορτοφόλι σας στο επίκεντρο της προσοχής σας. Θα σας βοηθήσει μια σύμπραξη κατανόησης ανάμεσα στους πλέον ευαίσθητους πλανήτες, της Σελήνης και του Ποσειδώνα.

Επιλέξτε συνειδητά πού θα διοχετεύσετε τα χρήματα που κερδίζετε με κόπο: Υπάρχουν εταιρίες που σέβονται το περιβάλλον και τον καταναλωτή, όπως και καινοτόμες προσπάθειες από ανεξάρτητα άτομα.

Ταύρος

Η φαντασία και οι ευσεβείς πόθοι μπορεί να θολώνουν την κρίση σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη, γι’ αυτό προσέξτε τις ρομαντικές δονήσεις: Όσο κι αν σας σαγηνεύσει η γοητεία ενός ιδιαίτερου ατόμου, είναι νωρίς για να το εμπιστευθείτε. Απολαύστε τη μαγεία της ατμόσφαιρας, χωρίς να βιαστείτε να κάνετε τις επόμενες κινήσεις.

Και αν είστε δεσμευμένοι, δημιουργήστε ένα διαφορετικό σκηνικό που θα τονώσει το πάθος με το ταίρι σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Δίδυμοι

Πιθανές εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας εξουθενώσουν, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε ανάγκη από ηρεμία, προκειμένου να αποβάλετε μέρος της έντασής σας. Η συναισθηματική η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον υπερευαίσθητο Ποσειδώνα. Προτιμήστε επί του παρόντος να αποφύγετε τις εριστικές συζητήσεις και να εργαστείτε όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται. Μια διαφωνία με συνεργάτες μπορεί να καταλήξει σε ανεπιθύμητες συγκρούσεις.

Καρκίνος

Η σκληρότητα της αγάπης δεν αποτελεί την καλύτερη προσέγγιση σε ένα πρόβλημα, αγαπητοί Καρκίνοι! Προτιμήστε την υπομονή και τη διακριτικότητα, για να καταπνίξετε την πιθανότητα να αφυπνιστούν ανασφάλειες. Μια αντίθεση ανάμεσα στην κυκλοθυμική Σελήνη με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, θα κάνει τους πάντες πιο αμυντικούς απ’ όσο συνήθως. Γι’ αυτό ακολουθήστε μοναχική πορεία για τη μέρα, με γνώμονα τη συνέργεια και την κατανόηση.

Λέων

Τα χρήματα μπορεί να γλιστρούν από τα χέρια σας κυριολεκτικά, αγαπητοί Λέοντες! Γι’ αυτό ευθύνεται μια νεφελώδης αντίθεση, ανάμεσα στην αντιδραστική Σελήνη και τον αιθεροβάμονα Ποσειδώνα στον οικονομικό τομέα σας. Ίσως προκύψουν εντάσεις σε σχέση με τα χρήματα, τα χρονοδιαγράμματα, τα απαιτητικά σας καθήκοντα. Αποφύγετε να ξεσπάσετε σε συνεργάτες ή πελάτες, ακόμα κι αν τα ζητούμενα είναι παράλογα. Και επειδή στα πάντα χρειάζεται ισορροπία, ρίξτε μια ματιά στα οικονομικά σας πριν κάνετε αχρείαστες δαπάνες. Ακόμα κι αν αλλοιωθεί η κρίση σας, η τραπεζική εικόνα θα σας συνετίσει.

Παρθένος

Κλειδώστε τα μυστικά σας σε ασφαλές σημείο, αγαπητοί Παρθένοι! Είναι δύσκολο για την ειλικρινή ιδιοσυγκρασία σας να μην αποκαλύπτει στοιχεία… Όμως μια σύγκρουση ανάμεσα στην εύθικτη Σελήνη και τον φαντασιόπληκτο Ποσειδώνα, μπορεί να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά σας. Είτε να έχετε απέναντί σας ένα άτομο που αμφισβητεί τα κίνητρά σας. Υπό αυτή την επήρεια, τα πολλά λόγια δεν ωφελούν. Αναβάλετε τις συζητήσεις από καρδιάς, μέχρι να εξομαλυνθεί η ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Μήπως η ειρήνη και η αρμονία υπερέχουν του ώριμου χειρισμού των διαφωνιών σας, αγαπητοί Ζυγοί; Η διπλωματικότητα μπορεί να σας φτάσει στο άλλο άκρο της ασάφειας – και να χάσετε τον στόχο σας! Ένα επίμονο πρόβλημα ενδέχεται να αγγίξει το σημείο βρασμού, απαιτώντας από εσάς να κάνετε κάτι: Επιθεωρήσετε ξανά τα δεδομένα σας, η λύση βρίσκεται σίγουρα μπροστά σας και θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

Σκορπιός

Μην καταπιέζετε άλλο τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα σας ωφελήσει να εκφράσετε τις απόψεις σας, αρκεί να μην τις συνοδεύσετε με πολλές προσδοκίες. Μια προκλητική αντίθεση της αντιδραστικής Σελήνης με τον χαμηλών τόνων Ποσειδώνα, απαιτεί να χειριστείτε κάθε άδικη περίσταση. Ωστόσο, βάλτε λίγη επιπλέον διαύγεια στο όραμά σας. Ακόμα κι αν χρειαστεί να επιμείνετε, τα σχέδιά σας θα αποκτήσουν σύντομα τους απαραίτητους συμμάχους.

Τοξότης

Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον συναισθηματικό Ποσειδώνα, μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Τίποτα δεν είναι προσωπικό, γι’ αυτό μην πάρετε τον ρόλο του ψυχολόγου για τη συμπεριφορά των άλλων. Εσείς επιλέξτε συνειδητά να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα. Τραβήξτε τη γραμμή των ορίων σας στον εαυτό σας, για να μην δελεαστείτε να υποκύψετε.

Αιγόκερως

Χειριστείτε με μέτρο την ειλικρίνειά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Καλή είναι η αυθεντικότητα, αρκεί να μην γίνετε θύμα ύποπτων κινήτρων από άλλους! Ίσως να δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, γι’ αυτό επιλέξτε τις χρυσές τομές… Αποφύγετε να δώσετε κάθετες απαντήσεις, για να μην πέσετε σε παγίδες. Η διπλωματία και ένας πιο ανέμελος χειρισμός, θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση

Υδροχόος

Κρατήστε για τον εαυτό σας μια ανάγκη να γίνετε επιθετικοί, αγαπητοί Υδροχόοι! Δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι, εξαιτίας μιας ευαίσθητης αντίθεσης της Σελήνης με τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Δεν είστε στην καλύτερη φόρμα σας, ούτε χρειάζεται να είστε πάντα… Γι’ αυτό προτιμήστε να απομακρυνθείτε από κάθε διάλογο που πατά ευαίσθητες χορδές σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η τρυφερή ατμόσφαιρα ενδείκνυται για θερμές περιπτύξεις.

Ιχθύες

Είστε πιο αποδοτικοί όταν λειτουργήσετε συνεργατικά, αγαπητοί Ιχθύες! Αναζητήστε για συντρόφους στη διαδρομή σας, ανθρώπους που έχουν εμπειρία. Ο συγκυβερνήτης σας ο δοτικός Ποσειδώνας, σχηματίζει αντίθεση με την τρυφερή Σελήνη και σας ωθεί να προσφέρετε. Αλλά τα φιλόδοξα οράματα μπορεί να πάρουν ελικοειδή και όχι ευθεία πορεία, αν το παρακάνετε. Δεν βοηθάτε κανέναν αν φορτώνεστε τα βάρη του. Όποιος θέλει να λάβει, πρέπει και να δίνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments