Video

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Όλοι θέλουμε έναν “Γιάννο” δίπλα μας, για να αισθανόμαστε ανώτεροι

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Όλοι θέλουμε έναν “Γιάννο” δίπλα μας, για να αισθανόμαστε ανώτεροι
Ιωάννης Αθανασόπουλος: "Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική, είχα και οικονομικό θέμα".

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του στη σειρά “Άγριες Μέλισσες“, μίλησε εχθές το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The 2Night Show” για τον “Γιάννο”, το ρόλο του στη σειρά, αλλά και για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν για τα κιλά του. Όσον αφορά στην καριέρα του και την οντισιόν που προέκυψε για την σειρά, ο Ιωάννης δήλωσε πως ήταν σε μια περίεργη φάση της ζωής του και σκεφτόταν να παρατήσει το θέατρο. Τελικά, όμως, βρέθηκαν στον δρόμο του οι “Άγριες Μέλισσες“.

“Είχε ανακοινωθεί μια οντισιόν τον Απρίλιο, εγώ ήμουν σε μια περίεργη φάση της ζωής μου, αν θα συνεχίσω ή όχι, αν θα ασχοληθώ με το θέατρο ξανά ή τα παρατάω όλα και κάνω αυτό που έχω σπουδάσει. Εγώ επειδή δουλεύω από το 2009, από το πρώτο έτος της δραματικής σχολής, κάτι μου έλειπε στη ζωή μου, ήθελα να κάνω κάτι άλλο, αλλά δεν ερχόταν. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική, είχα και οικονομικό θέμα”τόνισε ο ηθοποιός.

Θα ξαναδούμε τον Γιάννο

Ο Ιωάννης δήλωσε, μάλιστα, πως θα ξαναδούμε τον “Γιάννο” στα επόμενα επεισόδια, καθώς θα εμφανίζεται είτε σαν πνεύμα, είτε σε σκηνές του παρελθόντος, για να δικαιολογηθούν πράγματα του παρόντος, ενώ μίλησε για τον χαρακτήρα του “Γιάννου” λέγοντας: “Είναι αγνός, είναι αληθινός, είναι ψυχούλα. Όλοι εν δυνάμει είμαστε ένας “Γιάννος” και έχουμε υποβαθμίσει ή υποτιμήσει έναν “Γιάννο”. Θεωρώ σιγά σιγά, όσο περνάει ο καιρός, ότι θέλουμε έναν “Γιάννο” δίπλα μας, για να αισθανόμαστε ανώτεροι, που αυτό είναι πολύ άσχημο”.

Η Ατάκα για τον Κώστα Σπυρόπουλο

«Χτύπησε το τηλέφωνο αυτές τις μέρες. Είχα προτάσεις για θέατρο, αλλά δεν ήθελα να κάνω πάλι το ίδιο. Μίλησα με τον κύριο Σπυρόπουλο, δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, είναι πολύ ευγενής. Κι επίσης θα κάνω κωμωδία που δεν έχω κάνει ποτέ, οπότε νομίζω είναι μια καλή αρχή.

Το πιο αστείο είναι πώς κλείστηκε η συμφωνία, θα τον εκθέσω, μου είπε ότι μπορώ να τον εκθέσω. Είχαμε ραντεβού τις προηγούμενες μέρες, αλλά άργησε γιατί κάπου έμπλεξε στο κέντρο, και τη συμφωνία τη κλείσαμε μέσα στο ταξί πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο. Μου λέει “αυτό πες το στον Γρηγόρη” και του λέω θα σας κάνω ρεζίλι. Να μιλάμε με τον κύριο Σπυρόπουλο σε ένα ταξί κλείνοντας τη συμφωνία», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments