Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Έχει πάρει αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης: Έχει πάρει αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ
Ιβάν Σαββίδης: Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει αποφάσεις για την ομάδα και σύντομα θα γίνουν γνωστές.

Ιβάν Σαββίδης: Μετά από μια ονειρική σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήθελε να γίνει το επόμενο βήμα. Αυτό δεν ήταν άλλο από την συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αντίπαλος ήταν ο Άγιαξ που για άλλη μια φορά στάθηκε εμπόδιο στην πορεία των “ασπρόμαυρων” για τα αστέρια.

Ο αποκλεισμός από μια ομάδα όπως ο Άγιαξ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό δεν είναι αδικαιολόγητο είναι ο αποκλεισμός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Ιβάν Σαββίδης ακόμα δεν έχει χωνέψει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν συνεχίζει στην Ευρώπη. Επιπλέον ήταν και ένα μεγάλο πλήγμα στα οικονομικά του συλλόγου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Forza” μπορέι ο Σαββίδης να μην είναι συχνά στη Θεσσαλονίκη,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει τον ΠΑΟΚ στην μοίρα του. Αντίθετα έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και σύντομα θα τις κάνει γνωστές εκεί που πρέπει.

 Αμπέλ Φερέιρα: Στο πλευρό της ομάδας νέων

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται λίγους μήνες στην Ελλάδα. Ο έμπειρος κόουτς ανέλαβε μια ομάδα που δεν ήταν δικιά του και σε σύντομο χρονικό διάστημα έπρεπε να εφαρμόσει τις ιδέες του. Τον τελευταίο καιρό οι πρωταθλητές έχουν ανεβάσει την απόδοση του δείχνοντας ότι έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν τα θέλω του προπονητή.

Μια από τις επιθυμίες του Φερέιρα είναι να αναδείξει κάποια παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής στην Κ21 με πολλούς παίκτες του να στελεχώνουν τις μικρές Εθνικές ομάδες. Μέχρι σήμερα λίγοι νεαροί έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport» ο Φερέιρα έχει κερδίσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώς δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη τους. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεχωρίζει όχι μόνο για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει με τους παίκτες του και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Είναι φανερό πως χρειάζεται χρόνο για να περάσει στην ομάδα και άλλα στοιχεία από την φιλοσοφία του. Είναι όμως πασιφανές, πως η δουλειά του φέρνει αποτελέσματα.

Δείχνει όμως και την έμπρακτη στήριξή του στα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ΠΑΟΚ. Κανείς προπονητής στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε βρεθεί τόσο κοντά στην ομάδα Νέων, κανείς δεν έδινε τόσο μεγάλη σημασία ακόμη και στην παρακολούθηση των αγώνων και των προοπτικών που έχουν τα νέα παιδιά, μέσα από την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Δικεφάλου.

Και χθες βρέθηκε στην Τούμπα. Μαζί με τον συμπατριώτη του, αθλητικό διευθυντή, Μάριο Μπράνκο. Παρακολούθησαν την πρόκριση της Κ19 επί της Μποέμιανς στην φάση των “16” του θεσμού, είδαν και άλλα νέα παιδιά, τα αξιολόγησαν και έχουν μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την αξία τους. Γιατί δεν μπορεί, κάποιος ή κάποιοι από τους νέους, αξίζουν να πάρουν μία θέση στο μέλλον στην πρώτη ομάδα. Για να τους δοθεί όμως η ευκαιρία, πρέπει να περάσουν από καθεστώς εντατικής παρακολούθησης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments