Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα: “Φτιαγμένος” για το ντέρμπι

Νέλσον Ολιβέιρα: “Φτιαγμένος” για το ντέρμπι
Νέλσον Ολιβέιρα: Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πέσει πάνω στον Πορτογάλο σέντερ φορ προκειμένου να τον "φτιάξουν" ψυχολογικά για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Νέλσον Ολιβέιρα: Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ απέχει λιγότερο από 24 ώρες. Οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν δύσκολο έργο στον Πειραιά, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Πέτρο Μάνταλο. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να “ντοπάρουν” τα βαριά χαρτιά της ομάδας για να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Ένα από αυτά είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας και στην ΑΕΚ περιμένουν πολλά από εκείνον. Ο έμπειρος σέντερ φορ έχει δείξει καλό πρόσωπο, αλλά ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τον έχει πάει πίσω. Ωστόσο στο ντέρμπι αναμένεται να πάρει θέση βασικού.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ώρα απαντήσεων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταφέρει να βάλουν τον Ολιβέιρα στο κλίμα για το μεγάλο παιχνίδι. Σύμφωνα με το Sportime οι “κιτρινόμαυροι” τόνιζαν στον Πορτογάλο ότι θα πρέπει να δώσει απαντήσεις στον Πέδρο Μαρτίνς. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού τον είχε κόψει την περασμένη σεζόν.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Μάρκο Λιβάγια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωπο της ΑΕΚ έπιασαν τους συγκεκριμένους δυο ποδοσφαιριστές. Πέρα από τα πιο ακριβά συμβόλαια, είναι δυο παίκτες με μεγάλη ποιότητα που δείχνουν να συνεργάζονται άψογα. Αν οι δυο τους βρεθούν σε καλή μέρα τότε η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει στο Φάληρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments