Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με δύο αλλαγές κόντρα στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με δύο αλλαγές κόντρα στην ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τι ετοιμάζει ο προποντητής των ερυθρολεύκων για τον μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την Ένωση και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία ανεξαρτήτων αποτελέσματος του ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει σήμερα τον Βόλο εκτός έδρας.

Ο Πέδρο Μάρτινς ετοιμάζει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Champions League. O Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα.  Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος  και Τσιμίκας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με έναν εκ των Μπουχαλάκη ή Καμαρά, με τον Έλληνα μέσο να είναι πολύ πιθανό να μείνει στον πάγκο μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εθνική. Στα πλάγια θα είναι ο Μασούρας και ο Ποντένσε, με τον Σουντανί να παίζει ως «δεκάρι» και τον Ελ Αραμπί να μένει στην κορυφή της επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments