Αθλητισμός

Τζίμερ Φριντέτ: Το “φροντιστήριο” του Αργύρη Πεδουλάκη – Τα τρία SOS

Τζίμερ Φριντέτ: Το “φροντιστήριο” του Αργύρη Πεδουλάκη – Τα τρία SOS
Τζίμερ Φριντέτ: Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε "φροντιστήριο" στον Αμερικανό σουτέρ προκειμένου να του αποβάλει το άγχος και να τον βάλει σε κλίμα Euroleague.

Τζίμερ Φριντέτ: Ο Αμερικανός αποτέλεσε ίσως την κορυφαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι των “πράσινων” περιμένουν πολλά από τον έμπειρο αθλητή. Ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του προκειμένου να αποδώσει αυτά που περιμένουν όλοι. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι σίγουροι πως αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει τον παίκτη του αγχωμένο κάτι που βγαίνει στο παιχνίδι του. Ο Φριντέτ παίρνει πάνω του κάποιες ενέργειες που θα μπορούσε να αποφύγει ή να είναι πιο ομαδικός. Ο έμπειρος κόουτς καταλαβαίνει ότι ο έμπειρος σουτέρ θέλει να αποδείξει πράγματα, αλλά προσπαθεί αν τον πείσει να το κάνει με άλλο τρόπο.

Οι παρατηρήσεις του Πεδουλάκη στον Φριντέτ

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Livesport, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τον παίκτη του, χωρίς βέβαια να τον… καταπιέζει. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει, μερικές από τις οδηγίες του Πεδουλάκη στον Φριντέτ:

  • Μην σκέφτεσαι μόνο το σκοράρισμα βάλε δημιουργία στο παιχνίδι σου.
  • Πάρε καλά τρίποντα, αύξησε τα δίποντα, κέρδισε φάουλ.
  • Βελτίωσε την ατομική άμυνα, λειτούργησε σωστά στην ομαδική άμυνα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments