Ελλάδα

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Μία νεκρή από φρικτή σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο (pics&vid)

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Μία νεκρή από φρικτή σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο (pics&vid)
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε την οδηγό του ΙΧ, η οποία μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2019 στη σιδηροδρομική διάβαση του Πυργετού στα Τρίκαλα. Ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση, ενώ ερχόταν το τρένο από τα Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σφοδρή σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας trikalavoice.gr, εκείνη την ώρα οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα και η 73χρονη οδηγός σκοτώθηκε.

Αν και η Πυροσβεστική κατάφερε να την απεγκλωβίσει, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Τρικάλων και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει:

“Στις 11.27 επιβατικό όχημα παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση κοντά στα Τρίκαλα, με αποτελέσματα να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 884. Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για την κατάσταση των ατόμων που βρίσκονται στο όχημα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments