Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε καταβάλει 290.000 λίρες και η Κάθριν Μαγιόρκα συμφώνησε να κλείσουν "ομαλά" εκείνη τη νύχτα "πάθους".

Η βρετανική Sun επικαλούμενη μια μεγάλη λίστα από emails φέρνει στην επιφάνεια την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα που ο Κριστιάνο έκανε τα πάντα για να ξεχάσει και να ξεχαστεί. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τελικώς δεν ξεμπέρδεψε με την προ δεκαετίας υπόθεσή του με το μοντέλο στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα.  Η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun αναφέρει σε πολυσέλιδο άρθρο της πως υπάρχουν στοιχεία στα οποία οι Αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες “δεν είδαν” ή δεν θέλησαν να δούν.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, η βρετανική εφημερίδα παρουσιάζει μια σειρά από μηνύματα τα οποία ο Κριστιάνο αντάλλαξε με την πολυμελή δικηγορική ομάδα που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του και στα οποία φέρεται να αναφέρει πως το μοντέλο του είχε πει ξεκάθαρα “όχι” στην πρόταση για συναινετική συνεύρεση. Ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου είχε δημοσίως αρνηθεί τα πάντα και είχε μάλιστα κάνει λόγο μέσα από τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό του στο instagram για fake news.

Στις περισσότερες από τις 100 σελίδες emails που η βρετανική εφημερίδα ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της, υπάρχουν και στοιχεία για τις εισαγγελικές Αρχές του Λας Βέγκας. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχει μήνυμα από τα αμερικάνικα εργαστήρια που εξέτασαν το DNA το οποίο βρέθηκε στο σώμα του μοντέλου και το συνέκριναν με αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο συγκεκριμένο μήνυμα τα εργαστήρια αναφέρουν πως το γενετικό υλικό του Ρονάλντο ταιριάζει απόλυτα με αυτό που συνέλεξαν οι αμερικανικές Αρχές από την Κάθριν Μαγιόρκα.

Το συγκεκριμένο στοιχείο φαίνεται μάλιστα πως έχει κινητοποιήσει εκ νέου τις δικαστικές Αρχές των ΗΠΑ οι οποίες αποφάσισαν να ανοίξουν εκ νέου το φάκελο με την υπόθεση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το μοντέλο είχαν έρθει σε συμφωνία η οποία μάλιστα για ευνόητους λόγους κυρωνόταν και με συμβόλαιο εμπιστευτικότητας. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχε καταβάλει τότε ένα ποσό 290.000 λιρών (κάτι περισσότερο από 370.000 δολάρια) και η Κάθριν Μαγιόρκα έβαζε τότε την υπογραφή της προκειμένου οι δικαστικές Αρχές της Νεβάδας να κλείσουν “ομαλά” εκείνη τη νύχτα πάθους και παραβατικότητας.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη σε γερμανικό περιοδικό

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το πρώην μοντέλο ισχυρίστηκε ότι “εμπνεύστηκε” από το κίνημα #MeToo και αποφάσισε να “σπάσει” τους όρους εμπιστευτικότητας. Παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη το μοντέλο παρουσίασε και τις “πιπεράτες” λεπτομέρειες. Ισχυρίζεται πως γνωρίστηκαν σε ένα από τα διάσημα κλαμπ του Βέγκας της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο δωμάτιο όπου και τη φίλησε “συναινετικά”. Στη συνέχεια ο ίδιος έκανε μπάνιο αφήνοντας επιδεικτικά, όπως αναφέρει, την πόρτα ανοιχτή και της ζήτησε να τον ακολουθήσει. Όταν εκείνη πλησίασε εκείνος έγινε επιθετικός και θέλησε να κάνουν σεξ. Εκείνη του είπε “όχι” και “σταμάτα” τουλάχιστον πέντε φορές.

Στη συνέχεια αναφέρει πως η ίδια προχώρησε σε καταγγελία στις τοπικές Αρχές και γενετικό υλικό συνελέγη σε νοσοκομείο που της υπέδειξαν οι Αρχές της Νεβάδας. Σε ερώτηση του γερμανικού περιοδικού για τους λόγους που υπέγραψε το συμβόλαιο εμπιστευτικότητας με την πλευρά του Ρονάλντο, το μοντέλο τόνισε: “Εκμεταλλεύθηκαν την εύθραυστη κατάσταση στην οποία βρισκόμουν”.

Τι μέλλει γενέσθαι

Οι Αρχές των ΗΠΑ όπως είχαν υποχρέωση έχουν ανοίξει ξανά τον φάκελο στον οποίο ο Ρονάλντο κατηγορείται για βιασμό και αναμένουν εκ νέου κατάθεση στοιχείων από τις δυο πλευρές. Η πλευρά του Πορτογάλου άσσου επικαλείται όλα τα έγγραφα που φέρουν την υπογραφή του μοντέλου και υποστηρίζει πως πλέον θα κινηθεί νομικά εναντίον της και για την παραβίαση του συμβολαίου εμπιστευτικότητας. Η ομάδα δικηγόρων της Μαγιόρκα αναφέρουν πως αξιώνουν από τον ποδοσφαιριστή δημόσια παραδοχή της πράξης του και την καταβολή 165.000 λιρών για ψυχική οδύνη. Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την ακροαματική διαδικασία, αλλά είναι βέβαιο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει το δικαίωμα να παραμείνει στο Τορίνο και στη Γιουβέντους και να μην παραστεί στη δικαστική αίθουσα του Λας Βέγκας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε: “Σθεναρά αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι απαράδεκτο έγκλημα, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με τα όσα είμαι και πιστεύω. Όσο και αν θέλω να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να “ταϊσω” το θεάμα των ΜΜΕ, που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που επιδιώκουν να προωθήσουν τον εαυτό τους με κάθε κόστος. Η καθαρή μου συνείδηση μου επιτρέπει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιωνδήποτε ερευνών”. Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Ρονάλντο Κρίστιαν Σέρτζ είπε ότι το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού είναι “κατάφωρα παράνομο” προσθέτοντας ότι έχει λάβει οδηγίες να ζητήσει αποζημίωση για “ηθική βλάβη” για μια από τις “σημαντικότερες παραβιάσεις προσωπικών δικαιωμάτων των τελευταίων ετών”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments