Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα: «Ντόπες» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν το Φάληρο

Νέλσον Ολιβέιρα: «Ντόπες» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν το Φάληρο
Νέλσον Ολιβέιρα: Ο επιθετικός της ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με την Ένωση και ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Μελισσανίδη να περιμένουν πολλά από εκείνον.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος επιθετικός το καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθε στην ΑΕΚ για να λύσει το πρόβλημα στην επίθεση. Τέσσερις μήνες αργότερα τα στατιστικά του παραμένουν στο ναδίρ, ωστόσο στην Ένωση δεν προκύπτει ανησυχία καθώς ξέρουν πως αν ο Πορτογάλος κάνει την αρχή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο 28χρονος επιθετικός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ετοιμάζονται να δώσουν – σε λίγη ώρα – το πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του «Δικέφαλου» στον Πειραιά έχει μονάχα έναν σκοπό. Η ΑΕΚ πηγαίνει στο Φάληρο για να πάρει βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να διατηρηθεί στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας διατηρώντας την επαφή με τον τίτλο. Άπαντες στην Ένωση γνωρίζουν πως τα πράγματα στο Καραΐσκάκη δεν θα είναι εύκολα, καθώς ξέρουν πως τους περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο με τους «Ερυθρόλευκους» έτοιμους για μια ακόμη νίκη.

Το προ ημερών πάρτι για τα γενέθλια του Όγκνιεν Βράνιες εκτός από το να αποφορτίσει τους  «κιτρινόμαυρους» είχε και ρόλο «ντοπαρίσματος» από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ. Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Ο μεγαλομέτοχος κατά το ρεπορτάζ είχε για αρκετή ώρα συνομιλία με τον επιθετικό της ΑΕΚ αναλύοντας του την σπουδαιότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως άντλησε όλες τις πληροφορίες ώστε να εγκληματιστεί καταλλήλως. Τώρα μένει να δείξει στο χορτάρι αν όντως είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments