Ελλάδα

Πεντέλη: Ελεύθερη η 27χρονη που παρέσυρε και αρχικά εγκατέλειψε τον 14χρονο

Πεντέλη: Ελεύθερη η 27χρονη που παρέσυρε και αρχικά εγκατέλειψε τον 14χρονο
Πεντέλη: Η 27χρονη απολογήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Παραμένει στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» ο 14χρονος.

Πεντέλη: Το βράδυ του Σαββάτου έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν 14χρονο. Μια γυναίκα οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τον νεαρό προκαλώντας του σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο 14χρονος προσπάθησε μαζί με δύο φίλους να περάσουν τον δρόμο μπροστά από στάση λεωφορείου, με τον νεαρό να δέχεται ισχυρό χτύπημα από όχημα. Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του νεαρού, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το πρωί της Κυριακής (27/10) η 27χρονη οδηγός πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη. Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη χτύπησε με το αυτοκίνητό της ένα 14χρονο στη Νέα Πεντέλη. Η γυναίκα, μετά το τροχαίο, εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο τον 14χρονο, ο οποίος – μαζί με φίλους του- κατέβηκε σε στάση που βρίσκεται στην Πλατεία Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οδηγός  προσπέρασε το σταματημένο λεωφορείο, χτύπησε το παιδί και αρχικά το εγκατέλειψε. Στη συνέχεια, όμως, το μετάνιωσε, πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Πεντέλης, κατέθεσε για το τροχαίο και παραδόθηκε.  Το 14χρονο αγόρι παραμένει στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments