Ελλάδα

Πεντέλη: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο – Στην εντατική το αγόρι

Πεντέλη: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο – Στην εντατική το αγόρι
Πεντέλη: Τροχαίο με εγκατάλειψη και θύμα έναν 14χρονο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Πεντέλης. Η οδηγός μετά από λίγες ώρες παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης, ενώ το αγόρι νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Πεντέλη: Σοβαρό τροχαίο με θύμα 14χρονο αγόρι πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην περιοχή της Πεντέλης. Γυναίκα οδηγός παρέσυρε και στην συνέχεια εγκατέλειψε τον νεαρό, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ φέροντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο 14χρονος προσπάθησε μαζί με δύο φίλους να περάσουν τον δρόμο μπροστά από στάση λεωφορείου, με τον νεαρό να δέχεται ισχυρό χτύπημα από όχημα. Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του νεαρού, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το νεαρό αγόρι παρασύρθηκε στις 22:50 στην οδό 25ης Μαρτίου ενώ κατά πληροφορίες επιχειρούσε να περάσει το δρόμο μαζί με δύο φίλους, έχοντας πριν λίγα λεπτά κατέβει από λεωφορείο. Η γυναίκα οδηγός που το παρέσυρε, το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι εγκατέλειψε το αγόρι στον πανικό της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγόρι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο 14χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης. Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments