Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τούρκος αθλητής της “Ένωσης” χαιρέτησε στρατιωτικά

ΑΕΚ: Τούρκος αθλητής της “Ένωσης” χαιρέτησε στρατιωτικά
ΑΕΚ: Τούρκος αθλητής που ανήκει στην ομάδα χάντμπολ της "Ένωσης" χαιρέτησε στρατιωτικά μετά από παιχνίδι με την Εθνική του.

ΑΕΚ: Πριν λίγο καιρό οι παίκτες της Εθνικής Τουρκίας στο ποδόσφαιρο χαιρέτησαν στρατιωτικά σε ένα ματς με την Αλβανία. Αυτή η κίνηση κατακρίθηκε καθώς την ίδια ώρα ο Τουρκικός στρατός είχε εισβάλει στη Βόρεια Συρία. Αρκετές χώρες αντέδρασαν και ζήτησαν μέχρι και τον αποκλεισμό της Τουρκία από τα τελικά του Euro 2020.

Παρά τη διεθνή κατακραυγή αυτή η κίνηση όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά εξαπλώθηκε και σε άλλα αθλήματα. Τελευταίο κρούσμα είναι η εθνική ομάδα χάντμπολ της Τουρκίας. Οι αθλητές της γειτονικής χώρας κέρδισαν το Βέλγιο με με 33-24 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παίκτης της ΑΕΚ ανάμεσα σε αυτούς που χαιρέτησαν στρατιωτικά

Τα Τουρκικά ΜΜΕ και η Ομοσπονδία χάντμπολ δημοσίευσαν μια φωτογραφία των παικτών που χαιρετούν στρατιωτικά. Μέσα σε αυτούς και ο Γιουνούς Oζμουσούλ που αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φωτογραφία υπάρχουν και αθλητές που επέλεξαν να μην ακολουθήσουν τους συμπαίκτες τους και απλά έχουν στηθεί σε στάση προσοχής.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας χάντμπολ και πολύ περισσότερο της ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλος ο οργανισμός της”Ένωσης” έχει δείξει την αντίθεση του σε τέτοιες κινήσεις. Σε πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον Βόλο, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν σηκώσει πανό εναντίον του Ερντογάν και υπέρ των Κούρδων μαχητών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments