Αθλητισμός

Ανδρέας Δημάτος: Έσβησε τη “φωτιά” μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ανδρέας Δημάτος: Έσβησε τη “φωτιά” μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Ανδρέας Δημάτος: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ έπαιξε τον ρόλο του πυροσβέστη προκειμένου να μην δοθεί συνέχεια στην ένταση που υπήρχε στη φυσούνα μετά το τέλος του ντέρμπι.

Ανδρέας Δημάτος: Το κλίμα πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν τεταμένο. Σε αυτό βοήθησε ο Όγκνιεν Βράνιες που λίγες μέρες πριν φώναζε συνθήματα κατά των Πειραιωτών. Μπορεί το παιχνίδια να ολοκληρώθηκε χωρίς να συμβεί το παραμικρό με τους φίλους των γηπεδούχων, αλλά ένταση υπήρξε.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι των δυο ομάδων συναντήθηκαν στην φυσούνα και δεν έλειψαν μερικές εντάσεις. Ευτυχώς τα πράγματα δεν ξέφυγαν και σε αυτό φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο Ανδρέας Δημάτος. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ έπαιξε τον ρόλο του πυροσβέστη και όλα κύλησαν ομαλά.

 ΑΕΚ: Δέκα σερί ντέρμπι μακριά από την νίκη η Ένωση

Η χθεσινή ήττα της Ένωσης στο Καραΐσκάκη ήρθε να προστεθεί σε μια μακρά – πλέον – λίστα με ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι «Κιτρινόμαυροι» έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το Φάληρο γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον ανώτερο Ολυμπιακό. Ο Νίκος Κωστένογλου και η ομάδα του προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, όμως οι «Ερυθρόλευκοι» κατόρθωσαν να κάμψουν την αντίσταση της αντιπάλου τους, χάρις το τέρμα του Σεμέντο στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν για την ΑΕΚ, με την Ένωση να δέχεται δεύτερο τέρμα (Καμαρά 77′) ολοκληρώνοντας μια κακή παρουσία στον Πειραιά.

Η ήττα επί του Ολυμπιακού έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που έχει δημιουργήσει η ΑΕΚ εδώ και 1,5 χρόνο. Η τελευταία νίκη επί ομάδας του BIG4 ήταν την 1 Απριλίου του 2018, όταν η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0 χάρις τα τέρματα των Αραούχο και Γκάλο. Έκτοτε η Ένωση έδωσε συνολικά δέκα ντέρμπι, μαζί με το χθεσινό (27/10) στο Φάληρο όπου έχασε με 2-0 κι ο απολογισμός της είναι πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ανάμεσά τους οι δύο χαμένοι τελικοί Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ κι άλλες τρεις ήττες για το πρωτάθλημα, η μία από τους «ασπρόμαυρους» και οι άλλες δύο από τον Ολυμπιακό, ενώ δύο φορές ήρθε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό, εκτός κι εντός έδρας αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά:

12/05/18 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2 (Τελικός Κυπέλλου) 23/09/18 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0 (Πρωτάθλημα) 07/10/18 ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 (Πρωτάθλημα) 03/11/18 ΠΑΟ – ΑΕΚ 1-1 (Πρωτάθλημα) 03/02/19 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1 (Πρωτάθλημα) 17/02/19 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1 (Πρωτάθλημα) 09/03/19 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0 (Πρωτάθλημα) 11/05/19 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 (Τελικός Κυπέλλου) 29/09/19 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2 (Πρωτάθλημα) 27/10/19 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0 (Πρωτάθλημα)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments