Αθλητισμός

Αντώνης Γαϊτανίδης: Μέχρι και τρεις μήνες εκτός δράσης ο νεαρός

Αντώνης Γαϊτανίδης: Μέχρι και τρεις μήνες εκτός δράσης ο νεαρός
Αντώνης Γαϊτανίδης: Ο τραυματισμός του 19χρονου εξτρέμ του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται σοβαρός, με τον παίκτη να μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο.

Αντώνης Γαϊτανίδης: Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να διαβεί αύριο ο 19χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του στην αναμέτρηση με την Μποέμιανς στην πρόσφατη μεταξύ τους κόντρα για το Youth League έφερε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή αντιμέτωπο με την ατυχία. Ο τραυματισμός του επανεξετάστηκε με την μαγνητική τομογραφία να φανερώνει εξάρθρημα βραχιονίου και επιπλέον μία μικρή χόνδρινη βλάβη.

Με την ολοκλήρωση του χειρουργείου, ο Αντώνης Γαϊτανίδης αναμένεται να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους περίπου δύο με τρεις μήνες. Ο νεαρός θα χρειαστεί να προβεί σε πλήρη αποκατάσταση μέχρι να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά στον παίκτη, καθώς τον θεωρούν έναν από αυτούς που αργά ή γρήγορα θα βρεθεί σε μόνιμη βάση στην πρώτη ομάδα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επενδύσει στα δικά του παιδιά. Τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη δίνουν μεγαλύτερο βάρος προκειμένου να “ανεβάσουν” παιδιά στην πρώτη ομάδα. Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι από τους ποδοσφαιριστές που αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δίνει ευκαιρίες. Ο Αντώνης Γαϊτανίδης είναι ένας από αυτούς, στους οποίους ο ΠΑΟΚ βλέπει το μέλλον του συλλόγου. Οι αρετές του στο επιθετικό κομμάτι έχουν γίνει αρκετές φορές αντικείμενο συζήτησης στους κύκλους των Πρωταθλητών Ελλάδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments