Αθλητισμός

Γέλενα Καρλέουσα: Ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού [pic]

Γέλενα Καρλέουσα: Ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού [pic]
Γέλενα Καρλέουσα: Η τραγουδίστρια από τη Σερβία ανέβασε στα social media το πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους.

Γέλενα Καρλέουσα: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάρτησαν ένα πανό στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο από τη μία τον Βράνιες και από την άλλη η Καρλέουσα. Το πανό προκάλεσε την οργή του αμυντικού της ΑΕΚ, ο οποίος προχώρησε σε μία χυδαία ανάρτηση κατά των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο Βράνιες ξέφυγε για ακόμη μία φορά και έβρισε χυδαία με ανάρτησή του του οπαδούς του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι ο αμυντικός της Ένωσης πριν από λίγες ημέρες στο πάρτι που είχε διοργανώσει για τα γενέθλιά του είχε φωνάξει υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Η χυδαία ανάρτηση του Βράνιες:

Αντίθετα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια από τη Σερβία, με ανάρτησή της στα social media το βράδυ της Δευτέρας, ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την υποστήριξή τους. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Είστε τ’ αδέρφια μου από την Ελλάδα. Ευχαριστώ Ολυμπιακέ», έγραψε χαρακτηριστικά και έκανε mention το προφίλ των Ερυθρόλευκων.

Δείτε την ανάρτηση της Γέλενα Καρλέουσα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments