Ελλάδα

Κρήτη: Τροχαίο δυστύχημα στην Κίσσαμο Χανίων – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος

Κρήτη: Τροχαίο δυστύχημα στην Κίσσαμο Χανίων – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος
Κρήτη: Δεν έχουν τέλος τα τροχαία δυστυχήματα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης, καθώς σήμερα ανήμερα της Επετείου του "Όχι" η άσφαλτος στην περιοχή της Κίσσαμου Χανίων βάφτηκε με αίμα.

Κρήτη: Το ένα δυσάρεστο γεγονός μετά το άλλο. Στην Κρήτη καθημερινά μετρούν θύματα από τροχαία δυστυχήματα, καθώς δεν υπάρχει μέρα χωρίς να χυθεί αίμα. Σήμερα, ανήμερα της Επετείου του “Όχι” ήταν σειρά της Κίσσαμου Χανιών να θρηνήσει. Στις 11 το πρωί για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

Αποτέλεσμα της εκτροπής του από το οδόστρωμα ήταν ο ακαριαίος θάνατος της 42χρονης οδηγού και ο σοβαρός τραυματισμός της 70χρονη συνοδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε άμεσα μέσω του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανιών με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πολλών αντίστοιχων συμβάντων που διαχρονικά πραγματοποιούνται στο επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης. Ο κακής ποιότητας αυτοκινητόδρομος σε συνδυασμό με την κακή εκτίμηση των οδηγών έχει επιφέρει πολλές φορές – ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα – δεκάδες ατυχήματα, πολλά εκ των οποίων έχουν την χειρότερη δυνατή κατάληξη. Πριν λίγες ημέρες και πάλι στην περιοχή των Χανίων, αυτοκίνητο βρέθηκε σε ύψος μπαλκονιού, με τον οδηγό να χάνει πλήρως το έλεγχο του. Άλλο ένα ατυχές συμβάν προστέθηκε πριν πέντε ημέρες στην Κίσσαμο Χανίων με μοτοσυκλέτα να φεύγει εκτός πορείας και να προσκρούει σε τοίχο. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ο ακαριαίος θάνατος του οδηγού και ο ακρωτηριασμός του συνοδηγού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments