Τεχνολογία

Χαμός με τα iPhone: Το νέο iOS αδειάζει την μπαταρία, αλλά υπάρχει λύση [pics & vid]

Χαμός με τα iPhone: Το νέο iOS αδειάζει την μπαταρία, αλλά υπάρχει λύση [pics & vid]
Χαμός με τα iPhone: Οι νέες ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος αντί να βελτιώσουν το λογισμικό κατάφεραν να το κάνουν χειρότερο, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα με την ζωή της μπαταρίας.

Χαμός με τα iPhone: Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα  και ενώ οι ανταγωνιστές της – στον τομέα της μπαταρίας τουλάχιστον – ήταν πολύ μπροστά, η Apple φρόντισε να εξελίξει τα νέα της μοντέλα δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στην μπαταρία βελτιώνοντας αρκετά την κατάσταση σε σχέση με αυτή του παρελθόντος. Οι νέες ενημερώσεις του iOS ωστόσο αντί για καλύτερα, έκανε τα πράγματα χειρότερα, καθώς η εταιρία το τελευταίο διάστημα λαμβάνει ουκ ολίγα παράπονα χρηστών που αναφέρουν πως με την 13.1.2, η μπαταρία “αδειάζει” μέσα σε λίγες ώρες.

Οι αναφορές αυτές καλύπτουν μεγάλων αριθμό μοντέλων καθώς  ξεκινούν από τα iPhone 6 και φτάνουν ακόμα και στο 11 Pro Max. Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που λένε ό,τι τους κλείνει το τηλέφωνο, πως χάνουν επαφές, πως διαγράφονται mail τους, ενώ ακόμα και η Siri φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα. Γενικά οι νέες ενημερώσεις έχουν δημιουργήσει ένα “μπάχαλο” στο λογισμικό που μόνο ζημιά αποφέρει στην εταιρία.

Δεδομένα, η Apple, η οποία δεν έχει τοποθετηθεί επί τους θέματος μέχρι στιγμής, θα προσπαθήσει να λύσει τα συγκεκριμένα θέματα, αλλά μέχρι τότε οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Τουλάχιστον για το θέμα της μπαταρίας υπάρχει μία προσωρινή λύση. Αν κάποιος αλλάξει το περιβάλλον σε dark mode, θα δει αύξηση στην ζωή της μπαταρίας του ακόμα και 30%. Κάτι είναι και αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments