Πως Να

Λοταρία αποδείξεων φορολοταρία – Πως βλέπω αν κέρδισα 1000 ευρώ

Λοταρία αποδείξεων φορολοταρία – Πως βλέπω αν κέρδισα 1000 ευρώ
Λοταρία αποδείξεων: Άλλη μία φορολοταρία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Λοταρία αποδείξεων: Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η φορολοταρία Οκτωβρίου 2019 για τις αποδείξεις με κάρτες (φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων). Μέσω αυτής κάποιοι από τους πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να εισπράξουν 1000 ως επιβράβευση της χρησιμοποίησης της κάρτας τους για την συναλλαγές τους.

Η κλήρωση αφορά τις συναλλαγές των φορολογούμενων τον μήνα Σεπτέμβριο με την χρήση πιστωτικών καρτών ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής πληρωμής. Σε κάθε φορολοταρία 1000 φορολογούμενοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από 1000 έκαστος. Πώς όμως μπορούμε να μάθουμε αν κερδίσαμε στην φορολοταρία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων; Η διαδικασία είναι απλή αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Πρώτο βήμα είναι να μεταβούμε στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων https://www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi

Εν συνεχεία μεταβαίνουμε στην ενότητα “Μηνιαίες συναλλαγές και λαγνοί”. Στην υπηρεσία αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήθος και τον αριθμό των λαγνών που  αναλογούν σε κάθε πολίτη, αναλογικά με τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα όπου θα κληρώσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Επόμενο βήμα η είσοδος στην εφαρμογή  https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per2010/index.jsp

Εκεί ο κάθε ενδιαφερόμενος τοποθετεί όνομα χρήστη και κωδικό προκειμένου να εισέλθει στο TAXISNET.

Μέσω TAXISNET μπορούμε στην συνέχεια να βρούμε το πεδίο “Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαγνοί” να εκτυπώσουμε την λίστα των νικητών και να δούμε αν τελικά το όνομά μας βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που κερδίζουν 1000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments