Αθλητισμός

Φραν Βέλεθ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση του μάνατζέρ του με τον Καρυπίδη

Φραν Βέλεθ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση του μάνατζέρ του με τον Καρυπίδη
Φραν Βέλεθ: Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Ισπανού αμυντικού.

Φραν Βέλεθ: Ο μάνατζερ του Ισπανού στόπερ συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2019, προκειμένου να συζητήσουν την περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Βέλεθ, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.  Οι δύο πλευρές είχαν προγραμματίσει ραντεβού, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δείχνουν ότι αποτελεί κοινή επιθυμία η συνέχιση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι.

Συμφωνία ανάμεσά σε Άρη και Βέλεθ δεν υπάρχει ακόμα, αλλά σημειώθηκε πρόοδος στην υπόθεση. Ο ίδιος ο Ισπανός αμυντικός με δηλώσεις του έχει εκφράσει την επιθυμία να παρατείνει για ακόμη ένα χρόνο την παραμονή του στους «κίτρινους». «Εγώ ήδη από την περασμένη σεζόν είχα εκδηλωθεί ξεκάθαρα ότι θα ήθελα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Αρη, να ανανεώσω το συμβόλαιο με την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Βέλεθ.

Και πρόσθεσε: «Οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντικό που και οι δύο πλευρές έχουν θετική διάθεση και υπάρχει προδιάθεση συμφωνίας, ωστόσο επειδή πρόκειται για το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε ότι όχι μόνο σαν άθλημα αλλά και σαν μπίζνες έχει πάντα τον αστάθμητο παράγοντα, όλα περνούνε από το να γίνουνε οι απαραίτητες διαδικασίες και να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι μια πολύ καλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές».

«Οι ενδείξεις είναι καλές, υπάρχουνε κάποιες συζητήσεις ανεπίσημες. Πάντοτε περιμένουμε να ολοκληρωθεί κάτι για να είμαστε ξεκάθαροι. Αυτό που αυτή τη στιγμή χρειάζεται, είναι να γίνει μια ας το πούμε- πιο επίσημη, μια πιο ολοκληρωτική συνάντηση και με τους εκπροσώπους μου και με μένα για να δώσουμε μορφή σε αυτή την κοινή βούληση και να βρούμε μια καλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές για να προχωρήσει το θέμα» κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments