Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Πως πέτυχε το τρικ του Πορτογάλου με Καμαρά

Πέδρο Μαρτίνς: Πως πέτυχε το τρικ του Πορτογάλου με Καμαρά
Πέδρο Μαρτίνς: Η οδηγία του Πορτογάλου τεχνικού στον Μαντί Καμαρά που εν πολλοίς έκρινε έκβαση του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής κατάφερε να υπερισχύσει σε όλα τα ταμεία κόντρα στην ΑΕΚ. Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ «βάφτηκε» κόκκινο, με τους Πειραιώτες να επικρατούν της Ένωσης με 2-0 χάρις τα τέρματα του Ρούμπεν Σεμέδο και Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος μάλιστα πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα των «Ερυθρόλευκων» από την ημέρα που βρέθηκε στο Λιμάνι.

Ο 22χρονος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απολαυστικός τόσο αμυντικά όσο επιθετικά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να του δίνει ρόλο πίσω από τους επιθετικούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός στο ημίχρονο του ντέρμπι σύμφωνα με πληροφορίες έπιασε τον Αφρικανό δίνοντας του συγκεκριμένες οδηγίες για την επανάληψη. Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς είπε στον Καμαρά να προωθηθεί πιο μπροστά σε ρόλο δεκαριού. Στόχος του Πορτογάλου ήταν ο 22χρονος να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και να μπερδέψει την διπλή ζώνη άμυνας του «Δικέφαλου».

Αποτέλεσμα, στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμαρά να πατήσει πολλές φορές περιοχή. Στο 77′ με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να κερδίσει τον Τσιντώτα και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι χαρίζοντας την νίκη στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να μην έχει στην βασική του ενδεκάδα τον Καμαρά – μιας και Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε δεν βγαίνουν εύκολα από την ενδεκάδα – όμως δεν παύει να τον εμπιστεύεται, με την εμφάνιση μάλιστα του Αφρικανού την περασμένη Κυριακή να προκαλεί στον προπονητή του Ολυμπιακού ευχάριστο πονοκέφαλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments