Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης: Ξέσπασε στον πάγκο μετά την φραστική επίθεση οπαδού [vid]

Χρήστος Δώνης: Ξέσπασε στον πάγκο μετά την φραστική επίθεση οπαδού [vid]
Χρήστος Δώνης: Η ήττα από την Λάρισα έφερε γκρίνια στο ΟΑΚΑ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τα βάζουν με τον Χρήστο Δώνη, με την αντίδραση του Έλληνα μέσου στον πάγκο να είναι αν μη τι άλλο έντονη.

Χρήστος Δώνης: Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν είναι και το καλύτερο. Η ήττα από την Λάρισα την Κυριακή επανέφερε την γκρίνια στο στρατόπεδο των Πράσινων», οι οποίοι μετά το τρίποντο στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου κατάφεραν να επιστρέψουν και πάλι στα αρνητικά αποτελέσματα. Οι φίλοι του «Τριφυλλιού» δεν κρατήθηκαν επιρρίπτοντας ευθύνες κατά πάντων. Πρώτος που τα… άκουσε ήταν ο μέσος των «Πράσινων, Χρήστος Δώνης.

Ο Έλληνας μέσος από την ημέρα που ο πατέρας του βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού δέχεται έντονη κριτική. Πολλοί από τους φίλους του συλλόγου συνδέουν την οικογενειακή σχέση με την ύπαρξη του στην ομάδα, καθώς θεωρούν πως αν ο Γιώργος Δώνης δεν βρισκόταν στο τιμόνι, ο Χρήστος θα είχε αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Στο παιχνίδι με την Λάρισα αρκετοί ήταν αυτοί που δεν κρατήθηκαν και επιτέθηκαν φραστικά στον έμπειρο μέσο. Ένας φίλος του Παναθηναϊκού μάλιστα υπερέβη τα όρια, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παίκτη.

Όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο, οπαδός του «Τριφυλλιού» προέβη σε έντονη φραστική επίθεση προς τον Χρήστο Δώνη, με τον παίκτη να ξεσπά στον πάγκο της ομάδας του. Ο 25χρονος μην βλέποντας τίποτε μπροστά του ξέσπασε στις θέσεις του πάγκου, με τον συμπαίκτη του, Δημήτρη Κολοβέτσιο να προσπαθεί μάταια να τον συγκρατήσει. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments